Papatyacicegi Mlsaa99 evet ya sabır yok bende nasıl sabah oldu onu bile saydı hep uyandım son dakka unttum 😂🤭
Papatyacicegi Mlsaa99 vallahi aşkım çift çizg görmek benim için imkansız bir şey gibi hiç beklemiyorum çift çizgiyi görmek ama yinede hayırlısı
Fulya_6 Benim de adete 5 gün kala (dün) yaptım negatif çıktı. Normalde bu zamanlarda adet belirtilerim olurdu ama hiç biri yok. Gecikmesini bekliyorum. Memelerimde ağrı var sadece suan 🙃 Bekliyorum bakalimmm
Papatyacicegi Fulya_6 Afranaz Kızlar benimde 6 gün vardı yapmak istemiyordum ama evlilik yıldönümümüzdu normal kaset ile yaptım negatif çıktı yanımda daha 2 tane test var onlarıda adetime 2 kala yaparım diğerinde adetim gecikince
Papatyacicegi Afranaz sol göğüsümde ağrı var geçici. Kasıkalrımda geçici ağrı oluyor bazen adet olacakmışım hissi var bu kadar çok belirti aramıyorum piskolojik belirtiler olmasın diye zaten korunmasız ilişki yaşandı tutuysa tutu tutmadıysa hayırlısı
Htckbrkck Papatyacicegi ben adetime 4 gün kala yaptım silik çıktı cuma günü kan verdim bugün hamile olduğumu öğrendim 4 hafta 2 günlüğüz inşallah hayırlı haberler alırsınız
Alvn3946 Papatyacicegi adetime 6 gün kala test yaptım negatif çıktı bugün adet günüm sabah yaptım pozitif sabırla bekle derim
Seyma63_ Alvn3946 kızlar hamilelik belirtileri neler ben 2 hafta öncesine kadar korunuyordum bu 10 gündür korunmuyorum adetime de 4-5 gün bar aşırı halsizim