myangelson Melodimm evet hamileymisim haberim yokmus 🙈 şok oldu herkese 😂 bir kan verdim 4000 çıktı değer 🤷🏻♀️😂 çok teşekkür ederimmm🧡🧡
meinbaby_ hilaleee benimde 14 Haziran :) 2 günde bir beta baktırıyorum benim baya küçük geç döllenme oldu galiba. En son perşembe baktım beta 132 idi
Mervealya1992 EbruDemir81 bebek ıvıne girdikten sonra hersey değişebıluyor 😂😂 2 bebemdede 6cı haftada basladı bebek ıceri girdi herşey alt üst hahahha
cansupolat EbruDemir81 bende 4+5 im bendede şuan bir belirti yok geçen haftalarda hafif hafif biranda gelen bulantı vardı sadece 😊
teacherandmom_ Dfnsyn Ben de pazartesine randevu aldım da 5+2 olacak o zaman. İnşallah ben de görürüm keseyi
myangelson Pinar6161 yok 5+5 miş vajinal muayene ile baktı kalp atışı oluşmamış 2 hafta sonra gel dedi 2 ağustosta gideceğim bakalım 8 haftalık oluyor o zaman
cansupolat EbruDemir81 siz doktora gittiniz mi ben henuz gitmedim haftaya saliya randevu buldum hem bu ikinci bebeğim biraz daha rahatım şimdi gitsem kalp atışı vs duyulmayacak diye biraz geç gitmek istedim 😊