Gelin45 İlk aylarda 3 kilo verdim , sonra 7 kilo aldım. Hamile kaldığım kiloma göre 4 kilo aldım, en düşük kiloma göre 7 kilo. Hangisini baz alıcam ? Hamile kaldığım kiloma göre 4 kg aldım mı diyicem kızlar 😅 ( 29.haftadayız)
Abbasova_gunay sltn2686 evet canim 53kg hamile kaldim suan 55 kg nasil oluyor bende anlamiyorum yiyorumda istahimda normal kusma bulanti hic biri yok cok shukur gunde 4 5 defa yiyorum diye bilirim
Betul-97 sltn2686 Evlendiğimde zayıftım baya hamileliğimi öğrendiğimde 4 haftalık 86 kiloydum şimdi 90
Abbasova_gunay sltn2686 evet ben 60 65 kg almak isterdim dogumdan sonrada o kg kalmayi olmuyor ishte 😂🥴
SSultaann sltn2686 bizde 15+5 olduk. Kusma hiç olmadı ama ilk iki ay bulantı oldu. Bir de öğrenir öğrenmez düzenli sağlıklı beslenmeye çalıştım. Şuan -5 ile devam ediyorum. Hiç kilo alamadım 68 kilo ile hamile kaldım şuan 63 kiloyum. Boyum 1.70 bu arada ama kilo vermeme rağmen minik bir göbüşüm var 😅
Smyra__ 26+5 tüp bebekle oldu öyle böyle 12 kilo aldım doğuma kadar biraz daha alırım sağlık olsun kilo dediğin verilir bebişler iyi olsun da 🙏 ☺️