-Kardelen38- Abimin eşi yeni doğum yaptı sezeryan bu 3 üncü çocuğu ikisi başkasından abimden bir kızımız oldu sütü çok az geliyor aranızda bilenler varsa en iyi ne getiriyor sutu
kahvesever__ -Kardelen38- çocuğu ikisi başkasından abimden bir kızımız oldu Bu detayı niye verme gereği duydunuz ??
Neferut kahvesever__ ben de tam bunu yazacaktım. Kadının sütünün gelmemesiyle diğer çocuklarının başkasından olmasının ne alakası var, hadi alakası oldu diyelim bunu niye bize söylüyor 😂
NerminAyla eflin-svm İbrahim Saraçoğlunun listesinde maydanoz ve nane süt azaltan yiyeceklerden, dereotu süt artıranlardan
Nznks -Kardelen38- bu detayı neden yazdığınızı gerçekten merak ettim .sorsaydın yengene daha önceki 2 çocukta sütün nasıldı diye sonuçta ilk bebeği değil .
myavocado -Kardelen38- 😂 ilk iki çocuğunun abinizden olmadığını söylemeniz aşırı iyi oldu, gerekli bir bilgi süt konusunda, ona göre ne yemedi gerektiği değişir
dilaraulusoy -Kardelen38- Hindistan cevizi toz olan varya tatlı yapıp içine bolbol katın yesin. Birde lacmix diye bi takviye var o
Retjza İki çocuğu başkasından.. Bir şey demek istemiyorum, siz niyetinizi gayet iyi belli etmişsiniz zaten. Neyse, yeşillik, kuruyemişler, tahin, tahin helvası, su, sıcak duş, göğüs masajı, sütü göğüs ucuna getirene kadar sağım.