Mzzz Semanur27-K hanımefendinin eşi tüp bebek istemiyordu galiba hatta aşılamaya da zor ikna olmuştu bu o muydu pek hatırlayamadım yanlış olmasında ☺️🤗🙏 inşallah tez vakitte olur sizin ve tüm isteyenlerin zorluk çıkarmadan kolaylıkla
Mzzz MelodyFairy yaa aslinda tüp bebek biraz daha maddi manevi zor bir süreç aşılama daha basit kalıyor neden tüp bebeği kabul ediyor ama aşılamayı kabul etmiyor ki acaba başari şansı daha düşük diye falan mı acaba
MelodyFairy Mzzz tüp bebeği kabul ediyor değil canım , aşılamadan önce şans vermek istiyordu kendiliğinden olsun diye olmayınca aşılamaya ikna oldu Hatta devlet hastanesinde 2 çatlatma iğne hakkım daha var ama ben yapmıyorum 2. Aşılama bile denemek istemiyorum
Mzzz MelodyFairy daha oes etmek için çok erken 1 kere asila olmuş sadece hani tüm yollar denenir olmaz anlarım ama bu kadar kolay pes etme
1Anneadayiiii MelodyFairy geçen sene aşılamam negatif olunca bende öyle diyodum canım tam bir sene oldu yine başladım bi sene kendime süre verdim hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak bu ay 2.aşılamamı denicem o da olmazsa tüp bebek denicez Rabbim imtihanlarımızı kolaylaştırsın inşallah gönlümüzdekini kolaylıkla nasip etsin hepimize kendine biraz zaman ver herşey çok güzel olacak Allah’ın izniyle ❤️
Mzzz Elamomy yumurtlama gününü biliyor musun yumurtlamadan 12 gün sonra çıkar ben bilmiyordum gebelik aklimdada yoktu ondan bu kadar bekledim idrar testlerine güvenmiyorum çok fazla yalancı pozitif cikartiyor
MelodyFairy Mzzz pes etmedik psikoloji olarak yorulduk birde dışardan hormon almak istemiyorum artık akısına bırakmak istiyoruz o yüzden
1Anneadayiiii Semanur27-K nasıl ilerliyo canım aşılama sürecin ne durumdasın bende başladım 2.aşılamaya
MelodyFairy 1Anneadayiiii İleride duruma göre hareket ederiz zaten ama dediğin gibi zaman vermek kafayı toparlamak için biraz beklemem gerekiyor