Anonim189 Benim de 4ttü gebelik yok denildi 4 gün sonra tekrar gerdiğimde 86 olmuştu galiba şuan 35 haftalık olduk Allahım sana da nasip etsin inşallah 🙏🏻🫶🏻
MelodyFairy Anonim189 4 olsa umudum olurdu benimde ama maalesef öyle bir küçük değer de çıkmadı o yüzden daha fazla üzmek istemiyorum kendimi regl olmayı bekliyorum her WC girdiğim de 🥹
Mzzz Elamomy o öyle bir şey değil cAnim o dediğin erken kan verenler için erken verilince 0 çıkan sonuç bile yükselir
Ezel16 MelodyFairy Umutsuz olma lütfen bilemeyiz 🥲 Hayat mucizelere gebe 🥹 Şimdi olmazsa belki sonra olacak Rabbim her şerde bir hayr gizlemiştir 🌺 Herşey gönlünce olsun 💐
Kubra001111 MelodyFairy ne yapmayı düşünüyorsun canım 🥹 tüp bebek düşünür müsün sonuçlar belli olunca
1Anneadayiiii Semanur27-K nasıl ilerliyo canım aşılama sürecin ne durumdasın bende başladım 2.aşılamaya
Mzzz Elamomy tamam aynı şeyden bahsediyoruz geç döllenmedede erken verdileri için negatif çıkıyor ama hanımefendi zaten yumurtlama günü belli geç döllenme geç yumurtlama demek 🤗🙏☺️
Mzzz Elamomy bu arada benim 2. Hamileliğimde geç döllenmeydi 2 aya yakın adet olmayınca test yaptım pozitif çıktı minik bir kese vardı sadece☺️ çok geç yumurtlamisim