Hatice5258 MelodyFairy benimde testim senin gibi cıktı silikti şimdi 25+5 hastalığım doğuma 100 günüm kaldı 🤭 hatta kullanma kılavuzunda yazar silik çizgi bile pozitiftir diye. Inşaallah vardır
MelodyFairy Hatice5258 evet canım silikte olsa hamilelik oluyor ama aşılamadan 12 gün sonra kan ver dedi doktorum o yüzden erken diye mi silik çıkıyor diye arada kaldım ☺️ 24 ünde 12. Günüm o gün kan verip doğru sonuc alcam
MelodyFairy Hatice5258 Rabbim bir sancıda kurtarmayı nasip etsin inşallah kolay geçer doğumun canım 🥹💕
eflin-svm MelodyFairy keşke sana fotoğraf gönderebilsem hatta benimki daha silikti çok zor anladım hafif karaltı vardı
eflin-svm Kivircik01 ikincisinde daha netti kan testi verdim ilk testten sonra beta 60 çıktı pzotifti sonuç ondan dolayı gönül rahatlığıyla sana var diyebiliyorum inşallah da öyledir
Ervaidil MelodyFairy 13 ü aşılama olduysa biraz erken yapmışsın aşkım hevesini kırmak istememem ama iğnenin de etkisi olabilir üzerinden 12 gün geçtikten sonra tekrarla umarım güzel haberler alırsın ❤️