2princessmother MelodyFairy hadi bize teyzoş olduğumuz haberini ver tez zamanda inşallah balımmm 🤲🌸☺💕 bir post görmek istiyorum emoşumdan Allah’ım isteyen herkese nasip et duamdasın heppp güzelim
Hatice5258 MelodyFairy benimde testim senin gibi cıktı silikti şimdi 25+5 hastalığım doğuma 100 günüm kaldı 🤭 hatta kullanma kılavuzunda yazar silik çizgi bile pozitiftir diye. Inşaallah vardır
Fatmanur12345 MelodyFairy ayy kesin var canım banada dua edin bende test yaptım koca bir negatifi gördüm 😢 insallah sende vardır hep görüyordum postlarını 🤲🏻🌹🌹🌹🌹
2princessmother MelodyFairy Allâh büyük balım elbette olacaksınız herkes anneliği tadacak sadece zamanı var herşey bir sınav 🤲🌸 dilerim Allah’tan isteyen hakeden herkese nasip olsun hayırlı zamanda sağlıkla 🐣❤
MelodyFairy Zarifokur ay umarım vardır ama erken de olabilir 24 ü tam 12. Günüm o zaman sabaha hemen kan vercem
MelodyFairy Fatmanur12345 ya ben garanti olsun diye 12. Günümde kan testi vercem canım Bugün sadece meraktan yaptım ben Senin kaçıncı günün ?
Fatmanur12345 MelodyFairy ben aşılama olmadım canım bakalım artık doğal yolla olsun istiyorum ben o süreç strese sokar beni ya hemen strese girerim bat 26 baya değerlendirerek geçti bu ay bende merak edip test yaptım ama negatif çıktı