AZehraa Benimde 14+4te göstermemişti doktorum tahminim var ama söylemek istemiyorum demişti kız demi ben öyle hissediyorum dediğimde evet büyük ihtimalle kız ama saklamış olabilir bacağınin arasına küçük bir ihtimal demişti bugün grip öksürük için gitmiştim hazır gelmişken üçlüyü yapalım dedi radyoloji uzmanı baktığında kesin kız dedi bakalım iki hafta sonra sonuç çıktığında kendi doktorum da bakacak inşallah değişmez ve sağlıklidir bugün 15+5teyim
Kubrakuzey Teonam aaaa erkek miymiş sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah hayırlı olsun kesin mi denildi? Demek ki anneler yanılabiliyormuş bakalım bize ne diycekler🤔
Teonam Kubrakuzey aynen kesin dedi , valla hislerim beni yanılttı 🤷♀️ Pipi yi gösterdi ve kordan başka yerde bak karışma şansı Yok dedi 😂 hayırlısı bakalım 😊
Pdr 12 haftalıkken gittik birsey demedi doktor, ben de sormadım . Haftaya 16 haftalık olacağız öğreniriz inş. Sağlıklı olsunda cinsiyet önemli değil benim için🙏🏻
Mervesonmmez Aysegullkeskin hayırlı olsun Cnm benımde bı tahmın yaptı 13 haftalıkta ınsallah değişmez Allah gonlumuzdekını versın hepımızın
Selindikci35 12+3 2 li taramada doktor bisey soylemedi..haftaya sonuclari almaya gittigimde belki tahminde bulunur😊💜💙
Zynpcl Benim doğumum Haziran sonu olacak allah izin verirse farklı bir doktora gidiyordum cinsiyet için erkeğe benziyor dedim hayır kız dedi sonra kızda demiyeyim ama kıza daha yakın diyebilirim dedi on gün sonra gittiğimde kesin birşey söyleyemeyeceğim dedi doktoru değiştirdim yüzde doksan erkek dedi 12. Haftada rahatsızlandım 14 ye tekrar gittim yüzde yüz erkek dedi hayırlısı inşallah ama doktor önemli ..........
Cyla2014 Zynpcl bana da tam 13 haftalıkken 70% kız dedi ultrasonda 12+4 çıktı benimki de değişir mi acba
Minnosunannesii @Seymasel68 bende öyle bugün ikili test yaptırdım ultrasonlada baktı ama söylemedi bende sormayı unuttum doğrusu :) sonuçları almaya gittiğimde belli olur inşallah