Churcill birmeleginannesi_ ben de istemiyodum 😅 hatta 38. haftada doğururum diyodum ama kime göre neye göre tabi 😂 bizim keyfimize kalsa 🤷🏻♀️
birmeleginannesi_ Churcill ay gelmiyo mu bu sancı bı turlu ya o kadar da yürürüm merdiven çıkarım oturup kalmam ama yok 😂😂
birmeleginannesi_ Huda-27 tüh ya 😂 ben sürekli doğsun doğsun diyorum büyük ihtimal doğmak bilmicek o sürelere kadar benimde 😂
birmeleginannesi_ Zeyyno_ büyük ihtimalle banada çocuktan kaynaklı geliyo aşağı doğru artık baskı yapiyo ya çünkü vajinamda bile ağrı oluyor bı anda bıçak sapması gibi oluyo 🥹
Zeyyno_ birmeleginannesi_ Aynn olabiliyor bndede aynı şeyler var yapck bisy yok doğuma kadar bekleycez
Melike_00 birmeleginannesi_ benim 31+4 ve hep geliyordu hamilelik boyunca. 2. Trimester sonlarında arttı bende supheleniyordum suyum geliyo diye. Doktor kontrol et peçete koy ıslanıyor mu fln dedi. Su öyle gelmezmis.
birmeleginannesi_ Melike_00 bı anda gelir diye biliyorum bende ama kimi azar azar geldi benim suyum dedi dedim akıntıyla gelen su mu acaba