birmeleginannesi_ Kızlar merhaba bişey sormak istiyorum ben 37+5 im ve bir haftadır yoğun beyaz akıntı geliyo katı degil ama sanki suyla karışık gibi ama suyum normalmiş idrar testi verdim oda temiz neden olur bu bilen varmı 🤷
Churcill birmeleginannesi_ bebek baskı yaptığı için olabilir mii? Her şey normalse geriye bi tek o kalıyo çünkü. Artık büyüdü ve sığamıyo olduğu yere belki de dünyaya gelme hazırlıkları yaptığı için kıpırdandıkça bize akıntı olarak geri dönüyo 🙃
Zeyyno_ birmeleginannesi_ bnde 35haftaligim geliyor cnm iki aydr böyle doktor fitil verdi ağızdan suya koyulan bı ilaç verdi hicbisey fayda etmedi
Fundaaaaa birmeleginannesi_ bebek mesaneye baskı yaptığı için idrar kaçırma olabiliyor demişti doktorum normal
Huda-27 birmeleginannesi_ benim akıntım hiç kesilmezdi hamile olduğumdan beri idrar testim falan da hep temiz çıktı doktorunuza danışın ben hiç sormadım ama bişeyde olmadı şükür
Zeynepci012 Son haftalarda mı olur bilmem ben 29 haftamda sıvı suyla karışık beyaz akıntım geliyordu sonra geçti belkide sizin bebek baş aşağı olduğundan olabilir doğum pozisyonunda yani 🥰
birmeleginannesi_ Zeynepci012 olabilir csnim benimde olurdu ama artık çok yoğunlaşti oturduğum yerden geliyo yani 🥹🙉
Churcill birmeleginannesi_ vaktini bekliyodur 🥰 sağlıcakla gününde gelsin inşallah. Çok güzel tatlı yorgunluklar sizi bekliyo 🤗
birmeleginannesi_ Churcill öyle sabırsızlanıyorum ki kendiliğinden sancım gelsin diye bekliyorum ama yok 🙉
Churcill birmeleginannesi_ benim de yoktu hiç 40 haftaya kadar bekledim sonra hafiften yoklamaya başladı sancılar
Nazasel Merhaba ben de daha önce hiç olmayan bi alıntı oldu sarı ve aşırı derecede kaşıntı yapıyor enfeksiyon olabilir mi ya da mantar aynı durumu yaşayan var mı
birmeleginannesi_ Zeyyno_ benimde enfeksiyon mu diyoruz her sy test veririm düzenli yok temiz ama oluyo şu son bir haftadır da vajinamda baskı oluyo anlamadım bende
Zeyyno_ birmeleginannesi_ Valla bana test yapılmadı benm bu beyaz akıntıya ek böyle kesilmiş süt parçası gibi beyaz şeyler geliyor dedim zaten enfeksiyon dedi amatemizde tutuyorum kendimi sürekli duş aliyorum günde 3kere duşa giriyorum nerdeyse sürekli iç çamaşırını değiştiriyorum yok aynı geçmiyor
birmeleginannesi_ Fundaaaaa idrardan ziyade sanki idrarla birlikte beyaz akinti geliyo herhalde baskı yuzune
birmeleginannesi_ Zeyyno_ bende enfeksiyon sandım ama değil benim kesik gibi değil sıvı geliyo beyaz akıntı gunde 3-4 çamaşır değiştiriyorum