Floraa İki gündür ağrım var ayakta durdukça artıyor uzanınca azalıyor. Ama su gelişi ya da leke yok . Sürekli tuvaletim varmış hissi geliyor. Belimde ağri var
elif475475 Floraa bebek asagı inmiştir iyice. Doğum olacağı zaman oturamazsınız 😅 oturunca geçmeyen bir ağrı başlayınca doğum başlamış demektir.
Floraa elif475475 Yok şuan oturunca ağrım olmuyor, bebışte çok hareketli gece geçmezse mecbur gideceğim hastaneye ama hiç doğuracak gibi hissetmiyorum 😅
elif475475 Floraa gelir o gelir. Ben de kontrole diye gidip alsam kucağıma almıştım ağrı sızı bile yoktu bende düşünün. Dümdüz gittik meğer sancım varmış 😅
Marrie Doğum sancısı dinlenmekle geçmiyor ve sıklığı giderek artıyor diye biliyorum, sancılar arası saat veya dakika giderek azalıyormuş öyle takip edebilirsin
Floraa elif475475 suni sancı çok ağrılı mi gerçi herkesin acı eşiği farklıdır ama . Birde hangi hastanede doğum yaptiniz
elif475475 Floraa Medipol Mega Üniversite Hastanesi ne gidiyorum ben ama son 4 saat sancılı ondan önce pek anlamamıştım
Floraa elif475475 bende çok heyecanlıyım, duş aldım ağrılarım hafifledi yok gibi şuan gelmeyecek sanırım