Birhayalimvr Beybyi tamam canım git bakalım ne diyecek bende merak ettim ona göre bende giderim benim tüp bebek doktorum takviye önerdi onu kullanıyorum matarex kullanıyorum
Larraa Beybyi Henüz gitmedim ya. Ben yurtdışındayım sistem farklı burada biraz. Haftaya gidecem. Kese,bebek, kalp atışı tek tek bakmak için ultrasona girmiyeyim diye hepsini tek seferde yapmaya çalışıyorlar. Fazla ultrason zararlı diye
denizleo09 Avakado,ceviz,kaşar peynir,yeşillikler (roka ,semiz otu) , yoğurt,kefir,somon,armut,muz. Ben hep bunları tükettim gelişim de çok iyi gidiyor şükür
Huriye11 Avokado ceviz kabak çekirdeği kaşar havuç hergüm tüketmeye çalıştığım besinler onun dışında kabızlık yaşamamak için kefir ve şekersiz kayısı hoşafı içiyorum
Cagla-2434 Her sabah yumurta ( iyi pişmiş ) ⅔ tane ceviz 1 bardak süt öğlen yada akşam birkaç kaşık olsa yoğurt mevsim meyveleri kuruyemiş hergun 1 muz hergun 1 sade soda Haftanın 1 günü salata günü yaptık eşimle Haftanın 2 günü de et Geriye kalan günler standart Şuan 35 haftalığım doğum yapınca uzun süre yumurta görmek istemiyorum ama bebek kilo ve boy olarak maşallah çok iyi gidiyor hiç geri düşmedik 😃🧿♥️🌸
Larraa Beybyi Aa evet o zaman şart ya folik asit önemli ihmal etmeyin 🌸 Sağlıklı gebelikler nasip olsun 🙏🏻❤️❤️
Nananan Ayden6 benimde ilkinde hiçbir şey yemek istemiyordu sadece portakal elma hatta sabahları ekmek arası elma yediğimi bilirim meyve de doyurucu olmuyor 5 dk sonra tekrar açıkiyordum resmen ağlıyordum açıkiyordum diye bence gebelikte şunu yemek bunu yemek şart değil ama tabi ki bol yeşillik sebze meyve tüketmek daha iyi olacak bebek sağlığı için
Beybyi Birhayalimvr hayır görünmedi ama herşey iyi durumdayız yani rahim kalınlığı yumurtalar falan 6-7 haftada gorunurmus kan ver dediler verdim 1300 kere yükselmiş
Birhayalimvr Beybyi ohh maşallah çok sevindim canım evet 3000bin üzeri karından görünüyormuş bende o yüzden cuma gidicem betam tahminen 12000lere gelmiş olması lazım cuma