Deniz_1 Kızlar selam Bingöl’de yaşayanlar gebelik takip surecinde nereye gidiyorsunuz memnun musunuz ve doğumu nerede yapmayı düşünüyorsunuz ?
Sparkle2 Deniz_1 merhabalar bende bingölde yaşıyorum takip için özel mediva hastahanesine gidiyorum doktorum yunus ibik
Akkdkxjdndbn Deniz_1 ben yunus beye gidiyorum, kendisinde yapacağım doğumumu. Bingöl şartlarında en iyisi o
Edanonurum Bir ora bir bura derken geçen hafta devlette Neslihan hanıma gittim çok begendim kendisini
Deniz_1 Edanonurum bir odaya 4 hasta aldıkları için devlet tercihim değil bu şartlarda doktorun da hastayla ilgilenebildigini düşünmüyorum
Edanonurum Deniz_1 devleti asla savunmuyorum yanlış anladınız çünkü hemen hepsine girdim ama asla bu Dr kadar ilgi görmedim anlamında dedim yoksa doğum açısından zaten önceliğim olan bi yer değil elazgıda yapıcam nasipse
Deniz_1 Akkdkxjdndbn ben de evet öyle.sadece imkanları olmayan ve bir problem olursa devlete yönlendiren bir tıp merkezine 25 30 bin TL vermek istiyor muyum emin degilim bu beni geriyor
Akkdkxjdndbn Deniz_1 açıkçası devlette de çözüm yok. Ben gittim hiç memnun kalmadım. Ücreti diğer özel hastaneye görevde yüksek ancak el mecbur gidiyorum
Deniz_1 Akkdkxjdndbn ay evet burdaki devlete ilk başta ben de gitmiştim hiç memnun kalmadım çok kalabalık 4 hastayı aynı anda alıyorlar hastayla iletişim yok bebeği görme yok o da ayrı bı sıkıntı.ama tıp merkezi de ayrı bilemiyorum ya zaman yaklaştıkça stres 🥱 siz kaç haftalıksiniz ve buralı misiniz
Akkdkxjdndbn Deniz_1 bende aynı şekilde gidip hiç memnun kalmadığım için yunus beyi tercih etmiştim. Burda yabancıyım ben, tayin durumundan geldim. 37 haftalık hamileyim. Siz buralı mısınız? Kaç haftalık hamilesiniz?
Akkdkxjdndbn Deniz_1 sağlıcakla alırsınız inşallah siz de. Buradaki yerli halktan ve etraftan yunus beyi önerdikleri için devam ediyorum ben, umarım memnun kalırsınız siz de
blackberry118 Ben Elazığ a fethi hanay a gitmiştim bingolden. Çok memnundum. Sezeryan olmuştum dikislerimle ilgili hiç sorun yaşamadım. O zaman Elazığ medikal parkta idi şuan kendi kliniği var sanırım