myavocado kuzeymom__ haklısınız sata göre kasim başı olması lazım tahmini doğum 🤷 geç döllenme filan gibi bir durum mu var acaba
kuzeymom__ Hlimee evet biraz hızlı kilo alıyormuş haftasına göre de öndeymiş de yinede erken geldi bana 🥲
Zeynep0709 kuzeymom__ hakkımızda hayırlısı olsun ama 3 kasımda 40. Haftansa kasımı görmeyebilirsin Ekim sonuna kendini hazırla bence 🤭
kuzeymom__ Zeynep0709 Ay çok heyecanlanıyorum yaa hem hemen doğurmak istiyorum hem korkuyorum çok tuhaf 😂 Bide akrep burcu olmasını istemiyorum hahaha ekim iyiydi sanki 😂
Zeynep0709 kuzeymom__ Aynı durumdayız bi yanımda hemen zaman geçsin kucağıma alayım diyor bi yanım korkular sarıyor acele etme diyor 😂 Hakkımızda hayırlısı olsun InsaAllah
kuzeymom__ myavocado Geç döllenme olsa daha geç doğması gerekmez mi ya 😅 ben napıcam neye göre hazırlanıcam tekrar gittiğimde bi sorayım o şokla soramadım 110 gün sayarken 79 a düşmesin ya 😂
kuzeymom__ Zeynep0709 Gerçekten hayırlısı olsun onlar zamanını biliyor bence zamanı geldiğinde bizimde korkularımız geçecek 🥹❤️