Nuriskolosko nergishanim Biraz öyle sanki ben de ilk çocuğumun kız olması temennisindeydim 😁 Ama tabiki her şeyden önce evlat evlattır Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar eylesin tüm çocuklarımızı 🤲🏼🥰🌸 Erkek olursa oğluşum da oğluşum diye dolanırız 😂
nergishanim Nuriskolosko kızım olursa güzel prensesim oğlum olursa paşam oğluşum yapacak bir şey yok ama baya değişen kişi olmuş beklemeyeyim heyecanla ☺️
Annecilek Bızede 13+1 de dun erkege benzıyor yuksek ıhtımal dedı bızde saglıklı olsun dıyoruz ama bı oplumuz var bı de kızımız olsun ıstıyoruz acaba degısır mı dıye dusunuyoruz beklemedeyız bakalım nolucak
Zk2 Yasmncm Ben de aynı durumu yasıyorum 12 haftalıkken erkek dedi 16. Haftada kendini göstermedi çok zorlayınca %90 kız gibi görünüyor dedi bir şey anlamadım.. siz de tekrar değişti mi??
Evhamlikurabiyeanne Ilk kizimda 12.haftada doktordan tahmin istemistik erkege benzettim demisti 17 de kiz oldugunu ögrendik.Bu kizimda ise 15.haftada kız tahmini yapti 16 da kiz oldugu kesinleşti degisebiliyor yani
elif475475 nergishanim 13 çok erken ama erkek de erken gösteriyor. Oğlum 13+4 de çok net gözümle gördüğüm için erkek olduğuna emin olmuştum ben ve de değişmedi 😁
Tubatubila 12.hafta %90 erkek dedi 14.hafta başka doktor bakıp erkeğe benziyor dedi 16.haftadayım şimdi de %90 kız deniyor bizde sastik kaldık 😀
Minnakbiri nergishanim bana 12.haftada kesin olmamakla birlikte erkek dedi doktorum 15.haftada devlette direkt kız dedi.16.haftada özeldeki doktorum da direkt kız dedi pembişleri doldurdum eve inşallah detaylı ultrasonda pipi falan üremez bir yerden çok büyük zarara uğrarım 😂
Tubatubila Ogretmen_17 Merhaba özel hastaneydi salı günü detaylı ultrason var inşallah öncelik sağlıklı olması tabi sonra da cinsiyetini öğrenebilmesi temenni ediyoruz😇