Ayzynp FAld merhabalar doktor ücreti50 bine dahil mi yoksa doktora ayrı ücret ödediniz mi? Bende orada düşünüyorum da
Elzemm_ mercimeginannesi01 Aralık kaçı görünüyor ben Aralık olsun istemiyorum keşke Ocak olsa 27 i görünüyor 4 gün için Minnoş um 1 yaş büyük psikolojik ine girer ilerde diye üzülüyorum benim kimlikte oyledi hep o psikolojik iyi yasadm
mercimeginannesi01 Elzemm_ yaaa bende bunu hep dusunuyorum herkez dogum gunu kutlarken benım cocugum senenın sonu beklıcek hıc dogmıcak gıbı 21aralık gozukuyordu en son hayırlısı bakalım saglıkla gelsınler mınnoslar🥰🌸
Elzemm_ mercimeginannesi01 benden biri daha ama haklı degilmiyim birden iki yaş büyük olacak gibi hissedecek özellikle kız olursa bunu yaşayacak
mercimeginannesi01 Elzemm_ bende bunu dusunuyorum ama yazın dogum cok zor dıyorlar hem anneye zor hem bebege bunu duyuncada artık ıyı olsunda gec kutlayalım dıyorum sızınkı kac haftalık cınsıyetı ogrendınızmı
ArzuZ Beheheh epidural yada özel oda vs ayrı bi talepte bulundunuz mu doğum harici eğer 2 gün ve üstü kalınırsa 3500 oda parası olacağı söylendi bize ek olarak onun dışında ilk muayenesi yenidoğan yoğun bakım vs ücretsiz dedi
Elzemm_ mercimeginannesi01 benim ki 18+1 pazartesi öğreneceğim inşallah kesin sizin peki ve cinsiyet i nedir
Symnr166 26 bine yaptım Bursada epiduralede 3 bin verdim ama şuan farklı fiyatları temmuzun başında zam geldi
ArzuZ Beheheh acaba size zamlı fiyat mı söylediler ben bu çarşamba sordum normal sezaryen aynı 13 dediler pazartesi de doğum var işte