Btlfth Hulo2105 bizim ki de 08.08 E verdi Dr günümüzü ama 39 bitiyor o zamana kendi doğmazsa inşallah tarihi güzel olur
Hulo2105 Btlfth valla bende erken gelmesinden korkuyorum hem iri hem çok hareketli psikolojik olarak sürekli suyum geliyor gibi hissediyorum bu aralar
SbLBrk Ptesi kismetse 37. Haftaya girices benimde temmuz sonu agustos basina gun verecek doktorum. Sicaklardan perisan durumdayim🥵 birde iki gundur ayaklarim sismeye kasinmaya basladi☹️ cok sukur cantasi yatagi herseyimiz hazir🌸
Nillssunal aslanemine benim 25.haftada falan dönmüştü doğum pozisyonuna korkulacak bir şey değil erken doğum riskide olmuyor. Eğer normal doğum düşünüyorsanız dönmüş olması iyi bir şey
Letubra Alparslanmom__ bende aynı haftadayım doktor bebek kanala girmemiş sen 40 41 haftayı rahat görürsün diyor. Dayanamıyorum bu sıcaklara artık. Sizin bebek kanala girmiş mi
Alparslanmom__ Letubra salı günü kontrolümuz var en son baş aşağı idi çatı muayenemde var korkuyorum açıkçasi biraz
Oyku60 dogaa-ont 35+1iz🌸 sıcaklar mahvetti beni ter döküyorum oturdugum yerden belim ağrıyor ellerim yüzüm şis otursam kalkamıyorum yatsam tek kalkamıyorum cok agirlastim artık :( Ben tüm herşeyi 27 haftalık iken yapmıştım ağırlaşır yapamam diye
Letubra Alparslanmom__ ay lütfen korkma. Ben perşembe günü oldum. Beni o kadar korkuttular ki. Yok sandalyeden inemedim zangır zangır titredim hemşireler kolumu bacağımı tuttu yok çığlık attım kanadı yandı doğumdan beter vs dediler.uzandım ve bacak kaslarımı serbest bıraktım. Nasılki ilişkiye girerken kendini kaçtığında orası darlaşıp canını acıtıyor aynı mantık. Kendini kasmazsan parmakların girişini dahi zar zor anlıyorsun. İnan hiç korkulacak bişey değil uatnacak bişey de yok doğumda zaten görecekler her yerini 😄
Letubra Alparslanmom__ işaret ve orta parmağını sonuna kadar sokuyor. Yukarı aşağı sağa sola çeviriyor. Benim üst kemik biraz basık çıkmıştı sadece oraya dokunduğunu hissettim. Ama acı değil his. Yani olsa olsa 10 sn sürmüştür.parmağını sonuna kadar sokuyor ama parmağı 7-8 cm olsun hadi. Bence vajina alışılır o boyutlarda bişeylere😄
hilal_wq4 Lutfiye20 sizin sezaryen mi olck niye o kadr erken gözüküyor ben 35+2 yim 23 ağustos gözüküyor
Semanurry dogaa-ont ben yarın 37 oluyorum hazırlıklar tamam bugün de detaylı ev temizliği yapılıyor. Hastane çantamda hazır sadece bebişin gelmesi kaldı bitek hayırlısıyla 1-2 haftaya gelse çok iyi olur
hilal_wq4 dogaa-ont biz de 35+2 olduk ağırlaştık artık her şeyi aldim ama daha hazırlamadın haftaya düşünüyorum bklm artik
Cerenemir6734 dogaa-ont bende 34+3 ağrılı değil ama çok ağırlaştım bende yatakta önceden zor dönüyodum tutunarak şimdi hiç dönemiyorum zaten iş güç yaparken nefes nefese kalıyorsun çok zor bi an önce doğurmak istiyorum ama daha çok erken 😁