Babyycutee Cansu__1997 özelde olucak inşallah evet 2.sezeyan ve aynı doktor olduğu için bütün sürece hakim
5959lap dogaa-ont bugün yıkadım yarın utuleyıp çanta hazırlyacam 34+1 1 Ağustos’ta gün alacaz bakalım artk
Delice_zeytin dogaa-ont 34+5 oldum çok ağrılı kasıklarım belim çok ağrıyor . Bebek aşağıda duruyormuş mesanenin üstünde bu sebepten her hareketi sancılı geçiyor ödem de ayrı problem 😕
Babyycutee ZryAy--- şuanda 34+3 üm bebiş bir hafta ileride gidiyor ama benim için önemli olan bu değil ayın 15 inde 38 haftamı dolduruyorum nasıl erken anlamadım ?
EsrAdem_60 gktgmom Benim 2. Gebeliğim abisinin kıyafetlerini giydircem dün yıkadım bugün ütülücem bitti çok şükür sadce beşiği kurulcak o da 10 dk iş sonlara doğru kurarız inşallah
G270498 alyamm_33 35 haftada 2.608 di şuan bilmiyorum 38+1 de ne olur ☺️ Sizin en son kontrolünüzde kilonuz kaçtı
alyamm_33 G270498 bizim normalde 2 hafta geriden geliyordu ben annemi hastası olduğum için düzenli tedavi gördüm geçen hafta gittiğimde 2 kilo 900′dü yani 3 kilo diyelim eğer bu sistemde giderse Ağustos birine kadar 3.30-4 kilo olur demişti
Mavisevgim G270498 sizin sezeyan sanırım ben normal düşünüyorum tahmini 22 Ağustos denildi detaylı ultrason da ama oğlum ne zaman gelir bilemem tabi 🥰
Hmyr1 Haftadayız hazırlıkların çoğu tamamlandı. Geceleri uyuyamamak zorluyor. Bebek baskı yapmaya da başladı. Hareketler kısıtlı ister istemez. Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥲
Okyanusolmak 1 saattir uyumaya çalıştım. Uyuyamayinca kalktım bir seyler atistiriyorum 😅 37 oldu bugün. Daha çanta hazır değil. Utuye üşendim