Kaderasminn Kızlar İstanbul Gaziosmanpaşada özel hastane muayene ücretleri ne kadar bilen varmı onerdiginiz bir doktor varmı
elif475475 Kaderasminn aracınız varsa Medipol megayı öneririm. Burda okuyorum GOP taki doktor hastane paraları resmen medipolle aynı. Kocaman tertemiz özel hastane ben 4 senedir gidiyorum kadın doğumu çok güzel
Merryy Kaderasminn gop Avrasya hastanesi atilla beye gidiyorum şuanda muayene ücreti 1400 normal doğum 26000 seseryan 30000 dediler
yeni-annelik Kaderasminn ben Özel Asya Hastanesinde Hakan Seven’e gidiyorum muayene ücreti 1200 ₺ çok memnunum kendisinden doğumumda orda olacak hayırlısıyla
elif475475 Merryy su fiyat resmen Medipol megada var ve kocaman kulede doğum yapıyorsunuz bu fiyatlara her şey yeni temiz ve herkes çok ilgili 🙃
Merryy elif475475 orayı hiç bilmiyorum ama 4 sene öncede atilla beye doğum yaptım gayet memnunum doktorumdan o yüzden tekrar kendisine gidiyorum zaten özel sağlık sigortam var ben 15 tl muayene ücreti veriyorum doğumuda kapsıyor ☺️
Merryy Celebi1 valla bilmiyorum ki daha geçen hafta sordum fiyatları hemen değişmez diye düşünüyorum ama
Kaderasminn @elif475475 maalesef cnm aracımız yok o hastanede Bağcılar’da kalıyor galiba oraya gidemem sanırım 🫤
elif475475 Kaderasminn evet maalesef araç olsa çok uzak değil ben Sarıyer’den geliyorum ta ama araçsız zor maalesef 🥲
Cihangir09 Kaderasminn evet veriyor oğuz hocaya gidiyorum ben ☺️ ama randevusuz gidemezsiniz en az 3 hafta önceden randevu alınması gerekiyor bilginiz olsun
elif475475 Merryy aynen benim de sigortam var ben onu bile vermiyorum ama bazı hastanelerde alınıyormuş duymuştum 🙃
elif475475 Merryy Medipol almıyormuş sanırım bir iki tanesi dışında hepsi alıyor. Çünkü çok sıradan bir özel hastaneye gittik orda bile aldılar hemen