Yprkk miraninannesii ensedeki lekeler saç derisi döküntüsü olabiliyor deri içine nüfus edince renk değişiyor. Ya da ıslak saçla çok gezince vücudumuzda bizimle yaşayan mikroorganizmalar gün yüzüne çıkıyor kardeşimde olmuştu bi şampuan vermişti doktor
Yprkk 0701 ara ara oluyor bende de . İş yerinde özellikle. Uzanamadığım için oluyor diye düşünüyorum 🤷🏼♀️
Asli98- 0701 karın ağrım olmuyor kasık ağrım oluyor ara sıra kasık ağrılarımın normal olduğunu söyledi doktor
0701 GrkmDmn karın ağrılarınız olıyor mu 15 5 bende bugün gelip giden karın ağrılarım var farklı yerlere ağrı gelip gidiyor
Yprkk Merve0132 bizim bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkek🌸 çikolata yiyince çocuk takla atıyordu resmen her yerini görebildik çok şükür 🙏🏻😁
Merve0132 Yprkk yaa maşallah ne güzel 🧿 ben de haftaya gideceğim çikolata bide vişne suyu dediler hazır gitcem 💪😄
petunya55 Benimde aşırı karnım şişiyor baya da tiksindim her şeyden 😃yemek felan iştahım yok. Bende seyirmeler hissediyorum cinsiyeti de ögrendik☺ dişim ağrıyor biraz. İlaç olarak ne kullanıyorsunuz peki vitamin yani