Yprkk Durumlar nasıl hanımlar zorluyor mu sizi . Benim karnım akşamları 7 aylık gibi şişiyor resmen 😔
2Princess1Mom Yprkk Tam 14. Hafta 😊 şiddetli bel ağrısı yaşıyorum, akşamları şişkinlik oluyor. Henüz karnım çıkmadı
Asli98- Yprkk bende bugün 15. Haftama girdim şişlik oluyor bende de arada bel ağrısı arada kasık ağrısı ☺️
sltn2686 Yprkk evet bendedir şişkinlik oluyor başka bi belirti yok daha kontrole de var hep bişi olmusmudur korkusu var yoğun akıntı var (beyaz kokusuz) öyle ..
Yprkk Merve0132 hafif kaymalar oluyor sanki yani belli belirsiz bebek mi değil mi ayırt edemiyorum😊 beni rahatsız eden şişlik çok oluyor erken yoruluyorum. Kızımda hamileyken böyle değildim hiç 🤷🏼♀️
Merve0132 Yprkk ben de öyle kaymalar şeklinde hissediyorum ama net bebek diyemiyorum☺️ cinsiyetleri de ne zaman öğrenirsek 🙈
Yprkk Merve0132 bizim bugün cinsiyetimiz kesinleşti erkek🌸 çikolata yiyince çocuk takla atıyordu resmen her yerini görebildik çok şükür 🙏🏻😁
Yprkk miraninannesii bende de var ya sağ böbreğim ara ara ağrıyo son kontrolde doktoruma unuttum danışmayı
GrkmDmn Yprkk 13+6 yız biz de ikinci hamilelik olmasına rağmen henüz hissetmiyorum 🥲 kilolu hamile kaldım göbek de çok çıkmadı 🥲 ama akıntı benim de var
miraninannesii GrkmDmn benımde ikinci canım bende kılolu kaldım daha hıssetmedım ıkıncıde 16 dan sonra hıssedılıyormus galiba
GrkmDmn miraninannesii Bir an önce hissetmek istiyorum ya zaman çabuk geçsin 🫠 hissedince daha iyi oluyor en azından hareket olunca iyi olduğunu biliyoruz. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
0701 GrkmDmn karın ağrılarınız olıyor mu 15 5 bende bugün gelip giden karın ağrılarım var farklı yerlere ağrı gelip gidiyor
miraninannesii Yprkk bende hafta içi sırf bunun için gidicem canım bide benim ensemde degısık lekeler çıktı ya
Yprkk miraninannesii ensedeki lekeler saç derisi döküntüsü olabiliyor deri içine nüfus edince renk değişiyor. Ya da ıslak saçla çok gezince vücudumuzda bizimle yaşayan mikroorganizmalar gün yüzüne çıkıyor kardeşimde olmuştu bi şampuan vermişti doktor