Zuleyha_18 [silindi] acayip kaygılı bir insanım ve bu durumdan çok yoruldum relax olamıyorum ☹️ doğum ve emzirmeden sonra kesinlikle destek alıcam
momofmychildren [silindi] normalde hiç panik değilim ya da çok düşünmem ama çok pinpirikli bı gebelik geçiriyorum 😂
Queen3524 [silindi] Aynı şekilde sürekli kaybetcekmişim gibi geliyor asla hamileliğimin tadını çıkaramıyorum çok üzücü
Asli98- [silindi] aynı bende de bu sorun var sürekli vücudumu dinliyorum bir yerim ağrıyınca vs aşırı tedirgin oluyorum bir şey mi oldu bebeğe diye tedirgin oluyorum kötü düşünceleri zihnimden silmeye çalışıyorum ama maalesef yapamıyorum
Queen3524 [silindi] Ben daha 6 haftalık hamileyim doktorum destek almam gerektiğini söyledi benimle konuştu bilimin dışında o ne yapsada herşeyin Allahtan olduğunu söyledi bu cümle aklıma geldikçe ben bir tık rahatlıyorum
Zuleyha_18 Queen3524 aslında tevekkül eksikliğinden böyleyiz, iman zayıflığı başka bişey değil tevekkülümüz tam olsa kaygımız da olmayacak belki..
Queen3524 Zuleyha_18 Haklısın doktorumun bu cümlesi beni etkiledi gerçekten daha fazla duaya yöneltti birde ben aşırı araştırıyorum günlerce hastalıklar teşhisler havada uçuyor 🥲
Dunyam28 [silindi] bende var hem de hastalık anksiyetesi var. Ve bunu sadece yaşayan bilir hayatı çok zorlaştırıyor. Vücudumda bir şey hissedersem eyvah kötü hastalık mı diye kendimi yerim , hep sağlık kaygım var. Bazen yeri geliyor depresif oluyorum.
Queen3524 Dunyam28 Bendede sürekli kendime teşhis koyuyorum ve aşırı derecede doktor korkum vardı en son 2-3 yıl önce doktora gitmiştim o derece kaçıyordum
Dunyam28 Bu arada iyi gelen tek şey terapi muhakkak profesyonel destek almak lazım. Bana çok iyi geldi.
Dunyam28 Queen3524 ben o kadar bekleyemiyorum bir noktada ne duyacaksam duyayim diyip gidiyorum çünkü hayata devam edemediğim bir zirve noktası oluyor. Ama gerçekten terapi çok etkili. Beni kendime getiren o oldu.