deletedmom01 Deletedmom05 benimde ilk haftalardan beri büyüyor hâlada buyuyor 😂😂 sadece fazla ucu yok onun disinda cok fark var 20.haftadaym😊
ipeksfr Havvacerenn bende öyle duydum. Bende havalanacam diye korkuorum😂😂 doğrumu acaba kızda çok büyümesi
Deletedmom05 Basak24 Aynen canım bende öyle yapıyorum gerekirse az bol kiyafet giyerim ama büyük sutyen kullanmam
deletedmom01 Deletedmom05 aynn o sıkntı bendede var napicagimi bende bilmiyorum son haftalara dogru gelisir belki.
Smyy8150 Havvacerenn dinen bi sakıncası yok sadece Rahımde kasılma olduğu için erken doğuma neden olabılıyormus ama doktorum ben buzamana kadar emzırdıgı için erken dogum veya dusuk yapanı gormedım bılımsel kıtapleda yazan o sadece dedı
Smyy8150 Ayca Ayca doktor bana öyle zehırleme falan olmaz hurafe onlar sadece erken doğuma neden olabılr rahminde kasılma olduğu ıcın dedı cnm
Etkaninannesi Smyy8150 kesinlikle emzirmeye devam edin; iki çocuğu aynı anda emzirenler bile var. Byüğün de hakkı, şifa olsun😘
Lily Kızlar benim de göğüslerim çok büyüdü 14. Haftadan sonra büyümesi durdu ama o zamana kadar 80 bedenden 95e çıktı hatta 100 bile kullanabilirim aslında🙈 büyük olursa kız olur teorisini ilk defa duyuyorum ama doğru olabilir benim kızım olacak çünkü💞
Deletedmom05 Lily Inşallah benimde durur😑😑 yok ona ınanmiorum bünye meselesi bence cnm. Erkek benmki benimkide buyudu
HalisEbruoban Deletedmom05 benımde 14 haftama kadar büyüdü sonra durdu su anda 35+ 2 oldum hala aynı merwk etme ilk haftalar büyüyo sonra duruyo
azraicenz Deletedmom05 Merhaba kızlar ya ben 35 . Hafta dayım ama benimkine de bir tık bile yok Uçları da aynı 😳😳😳
Deletedmom_879 Annee6 sen bendensin bi hosuma hitti ya boyle diklesince falan onceden biri anyada konyadaydi 😂😂