Deletedmom05 Hamisler yaa sizde de oldumu bu buyume😑 14. Haftamdayim. Herhalde hafta hafta büyümez demi🙊 yoksa önümü göremem yaniii😄😄
belizdoruk Deletedmom05 ya ben 7 haftadayim tas gibi kocaman oldu bazen tasiyamicam diyorum oyle ki ucu bilr agriyor herhalde doguma kadar ben baya baya siserim dururum yani
Deletedmom_879 Deletedmom05 15. Haftaya girecez sütyenlerimi kullanamiyorum kücük geliyo fırtiyo icinden😂 buyudu ve diklesti ama bu durum beni mutlu etti yaa kucüktu cunku 😂
Basak24 Deletedmom05 benimde çok büyüdü doktorum kesinlikle gögüsleriniz büyüdü diye sütyeninizi büyütmeyin gögüsleriniz büyük sütyene alışmasın yine aynı sütyene devam et ve sütyensiz gezme dedi bende öyle yapıyprum
MerveHandeSyed SelinKutluErdoan benimde hala küçücük büyür diyorlar İnşAllah büyür yoksa çocuk nasıl emecek aklım hep ona takılıyo
Smyy8150 Siz bide emzırırken görün 😁oğlumu emzırıyorum ve 13 haftalık da hamıleyım ikisi bir araya geldı sutyenın üstünden taşıyor hep elım orda kalıyo duzeltmekten😁😁😁😩
Deletedmom05 Deletedmom_879 😂😂 o zaman sorun yok😃😃 benmki iriydi zaten şimdi de büyüyünce rahatsiz olmaya başladım
Halimecicek Deletedmom_879 hahahah benimde öyle oldu hamileligimden beri 9 ay boyunca destekli sütyen takamadim rahatsız etti hep sıktı bende sporcu içi dolgulu sutyenlerden aldim çok rahat valla
Deletedmom_879 Deletedmom05 autleniyo haliyle sütun gidince iner onlarda sarkamamsina dikkat et hic biseycik olmaz 😊😊
Deletedmom05 Basak24 Aynen canım bende öyle yapıyorum gerekirse az bol kiyafet giyerim ama büyük sutyen kullanmam
ipeksfr Havvacerenn bende öyle duydum. Bende havalanacam diye korkuorum😂😂 doğrumu acaba kızda çok büyümesi
Ayca Deletedmom05 😂😂😂 yok olmaz o kadar ama büyür Havvacerenn hayır bebeği zehirlermiş bana dr söylemişti
Smyy8150 Havvacerenn dinen bi sakıncası yok sadece Rahımde kasılma olduğu için erken doğuma neden olabılıyormus ama doktorum ben buzamana kadar emzırdıgı için erken dogum veya dusuk yapanı gormedım bılımsel kıtapleda yazan o sadece dedı
Smyy8150 Ayca Ayca doktor bana öyle zehırleme falan olmaz hurafe onlar sadece erken doğuma neden olabılr rahminde kasılma olduğu ıcın dedı cnm