bebeefendi Af00 hemen havuç ve armut aliyosunuz geceleri yatmadan ve sabah kalktığınizda aç karna bunlardan yiyorsunuz. benim de oldu 10 birimden 17 birime çıkardım bunu yaparak. çok yorulmayın, gün içinde bolca da su için
Aysegul99 Af00 ne yaptın bende 34 haftalığım Dr 1 hafta bile tutamam bebeği dedi bana ne yaptınız siz
Af00 Aysegul99 çok su içtim sadece bir hafta sonra gittiğimde doktor şaşırdı nasıl çoğalttın diye havuç suyunu günde iki sefer öneriyorlar kendin sıkamazsan Migros’ta satılıyor sıkılmışı
Aysegul99 Af00 benim randevum perşembe günü, 1 günde çoğaltamam sanırım suyu, birde sızıntı varsa ne kadar içersen iç yine sızacak, ben günde 3 litre su içiyordum. Ama yine suyum azaldı, üzgünüm:(
Af00 Aysegul99 bende o kadar içiyodum biraz daha fazlalaştırdım terle idrarla durmuyo su havalar sıcak bende sızıntı yoktu sende var mı iç çamaşırın ıslanıyor mu
Aysegul99 Af00 ben hafif hafif terliyordum sadece geceleri, onun dışında hiç farketmedim sızıntıyı çamaşırda öyle ıslaklıkta pek yoktu. Geceleri ter sandığım su olabilirmiş
Af00 Aysegul99 bence terdir o benimde oluyor inşallah sızıntı yoktur bol suyla düzelir merak ediyorum haber ver olur mu
Aysegul99 Af00 ultrasonda bende gördüm şu kalmamış cidden sadece ufak bir alanda kalmış. Çok çok su içmeme rağmen (günde 3 litre) gittiğimde böyle çıktı ultrasonla bu saatten sonrada zannetmiyorum çoğalacağımı sızıntı var ise yine sızar su bir şekilde, kese çatlak olduğu için sızıntı olabiliyormuş ve açıkta olduğu için Buda enfeksiyon kaynağı olabilir. O yüzden Dr m 1 hafta bile bekletemem bebeği doğurtacağım dedi