Sd2147_ Beyzakeles 35 haftalığım uzun zamandır var bende de ilaç kullanıyorum tekrar başlıyor sık olan bişey dikkat etmek gerekiyor
Birhayalimvr Sbhakcnn benim daha çok yeni 4+5 kalp atışlarını duysak rahatlıcam beta artıyordur dimi en son 15.de 386 çıkmıştı bidaha vermedim tüp bebekle ilk gebelik olunca korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin güzel anneler☺️
Bibliyofil Milina merhaba, geçmiş olsun. Servikal serklaj oldunuz mu? Yalnızca ilaçla mı düşük riski için tedavi gördünüz ?
Evrimnbe Edanehir bir anda bigün uyanıyosun bütün belirtiler sırayla başlıyo bende öyle olmuştu 7.haftada yaşadım ben
Yasmin444 fairytale_ bende yarın tam 16 olucam hane bu akşam 12 den sonra cınsıyet içinde 12 de erkek dedı 14 kız dedi şuan tam olarak bende bilmiyorum hayırlısı
fairytale_ Yasmin444 benım doktorum tahmınını bıle soylemedi umıtlendırmemek ıcın vaktınde soylıyelım dedı ama kendısı tahmın edıyor 😍agustos başı öğrenıcem inşAlllah sağlıklı olsun bebeklerımız gerısı onemlı degıl
Miskinim Beyzakeles kuru dut varya ondan ye canım normalde suyunu içmek daha iyi ama belki dokunabilir
Miskinim Sbhakcnn 28 haftalık oldum vajinal varis çok zorluyor sıcaklar zorluyor yazın hamile olmak çok zormuş. Rabbim eksikliklerini göstermesin ama zor yani 😅