fairytale_ M-Urass_Mom kalp atışı dinletmek bebeğe zararlı oluyormuş ayda 1 kere tercıh edıyorum doktorum özel olmasına rağmen devletede gittim kac defa orasıda aynı şeyi söyledi utrason değil ama kalp atısı dınletme zararlıymıs
HAvvAHmet Hacer65 yaa çok teşekkür ederim tekrar rahatlattınız beni amin amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🥰🥰
Eliif24 33caglaunlu bende 29 haftayım. İdrar renginizde koyulaşma var mı acaba. Gebelikle mi ilgili yoksa farklı bir durum mu ayırt edemiyorum.
fatmaanurr1 Sbhakcnn 22+5 zaman geçiyor inşallah hayırlısıyla hemen vakit gelir de kızımı kucağıma alırım sağlıklı bi şekilde :) Tabi bütün hamile anneler :)
LeylaEla Edanehir merak etme canım benim ilk gebelikte hiç bir belirtim yoktu yorgunluktan hariç ☺️ bu gebeliğim de tam 5+5 ve 6 haftada başladı mide bulantıları halsizlik ☺️
Kardelen19 06Canan merhaba bende ikiz kızlarımı bekliyorum 29 haftalık olduk isimli tulumları nerde yaptırdınız acaba b3nde şu an onun arayisindayimda
06Canan Kardelen19 ben çok araştırdım isme özel oldugu için paranın bir kısmını önden istiyorlar o yüzden çok araştırmıştım annedababyy diye bir instagram sitesinde yaptırdım tamda istediğim gibi geldi