Semraselim etkiler bebegını etkiler ben ilk gebelıgımde çok sinirliydim oğlum da çok sinirli 😏
Yardım arkadaslar
Üzüntü stres sıkıntı hepsi hamileliği etkiler canım stres yapma hiç birşeyi özellikle hamilelik döneminde Allah korusun düşük ya da erken Doğum riski olur
Snmscl valla isim zaten stresli bide eşim de biraz beni strese sokuyo gercektne napcam bilmiyroum. Zaten sinirlenince ağrılarım daha da artiyo
Semraselim valla o kadar üzülüyorum ki! Anne ne yaşarsa bebekde doğunca öyle ole diyorlar. Bende bu ara o kadar stresliyim ki! İnsanlar sanki üstüne üstüme geliyor çok bilmişler sinir oluyorum. Stres yapıyorum sonra bebeğe zarar verdim diye ona üzülüp yine stres yapıyorum. Ya televizyonu açın heryerde katiller, cinayetler, kaçırılan tecavüze uğrayan kız çocukları. Telefonuma piyano müziği yükledim onu dinleyip örgü örüyorum kitap okuyorum.
Dsa bende bebeğime zarar veriyorum diye çok üzülüyorum hemde çok korkuyorum ama tutamıyorum kendimi 🙁🙁
Semraselim ya hiç sormayın ya... eşime laf anlatamıyorum. Ya aramızda o kadar saçma sapan bir konu var ki! İnsanlar duyunca gülüyor. Eşimin saçımla oynaması nefret ediyorum ve göğsüm daralıyor sığmıyor kafese düşünürken bile. Ama eşim uyurken bile oynuyor bir kere boşanma karar aldık bu sebepten dolayı. Ona göre o kadar basit bir konu ki ama ben nefret ediyorum ve aşırı stres yapıp bağırıyorum. Bağırınca da karnım kasılıyor.
Dsa evet gerçekten ilginç mis. Bizi sorunumuz her gün içmesi ve sarhoş oluyo bana dedigi lafları ertesi günü hatırlamıyo bile ve ben artık dayanamıyorum
Semraselim stresten uzak dur canım ben hep stres üzüntü derken 2 gün önce düşük yaptım
Mirza geçmiş olsun canım 😟
Semraselim sağol canım hep üzüntüden evladımı kaybettim üzüntü stres gerçkten iyi değil 😔
Dsa Allah bilir ama ben ilk hamile kaldım stresten sinirden gözümü açamadım düştü bebek ben ona yoruyorum sonra hep dua ettim hep içimden Esma-ül-Hüsna okudum Ya Latif çektim hep hep şimd daha çok yeni hamileyim kalp atımını bile duymadık ama içimde bi huzur var tevekkül ettim Allah ne istiyorsa o olacak dedim sakin ol dua et içinden tespih çek
Tanıdığım birinin hamileliğinde psikolojisi bozulmuştu sürekli ağlıyordu. Bebeğini dünyaya getirdi. Durup durup bebek iç çekiyordu. Cidden bebekler anneleri ne yaşarsa içerde onu yaşıyor👍🏻
Semraselim aldığı alkolü dökün tehdit edin giderim diye ne kadardır evlisiniz bilmiyorum yada çalışıyormusunuz bilmiyorum ama ona muhtaç olmadığınızı hissettirin.
Homozigotmutant zaten en güzeli tevekkül etmek. Her zaman 🙏 Ya latif ya vedüd bende çekiyorum çekmeye çalışıyorum desem daha doğru olur.
Semraselim ahh canım benim eşimde öyle sarhoş ettiği laflar aşırı kıskançlıklar off hep bundan dolayı düşürdüm o kadar kastım ki kendimi hergün ağlamayla geçiyo günüm yaptığı kıskançlıkları anlatsam inanamazsın o derece üzüntüden yavrum gitti rabbim kimseye göstermesin 😔😢😢