qizcee_ benim 14. Haftada kanama başlamıştı leke şeklinde doktora gittim rahim ağzında polip var oyuzden oluyor bebeğe birşey olmaz dedi ama kanama olan yer haliyle açık yara olunca enfeksiyon oluşturmuş ve 17. Haftada biranda aşırı bir kanama oldu haftasonu olunca şehir hastanesi acile gittim ama bebeğin suyu iyi dediler. İcim rahat etmedi haftaici kendi doktoruma gittim ve bebeğin suyunun kritik sınırda olduğunu kesemin delindigini söyledi. Hemen yatış verdiler. 5 gün hastanede kaldım antibiyotikli serumlar doğum olmasın diye ilaçlar falan verdiler. Ama benim kesem kapanmadi ve bir hafta sonra bebeğin suyu tamamen bitti yasamaz ciğerleri yok o su sayesinde yaşıyor dediler normal doğumla almamız lazım haftası büyük dediler. Birde benim enfeksiyonum çok artıyordu o kadar ilaca rağmen dedi doktor rahmini alabiliriz beklersen veya sağlığına birşey olur dedi enfeksiyondan dolayı. Eşim duyunca bunu yapacak birşey yok doğum olsun dedi. Ağızdan ve vajinadan ilaç koydular 7 saat sancı çektim sonrasında doğdu oğlum. Benim sürecim böyleydi. Sizden önce yaşayıp enfeksiyonu sabit kalan kisilere bekleyin dedim belki kapanır onlarında suyu bittiği için doğum kendiliğinden başladı ve kaybettiler. Rabb’im inşallah size şifa versin çok istiyorum artık bu konudan birimiz yüzümüz gülerek çıkalım.