baharhanimm Zeyneppp16 vajinal enfeksiyon belirtileri neydi peki sizde yaptırmasını öğret kalmadı amniyon sıvısı testi idrar testi kan testi bir şey çıkmıyor vajinal test kaldı bir tek
Prettywoman123 baharhanimm benimki kaşıntı bardı alttan muane ettiler örnek aldılar mantar enfeksiyonu çıktı tedaviye başladım
Zeyneppp16 baharhanimm hiç bir belirti vermedi bende kaşıntı yanma hiç birşey yoktu olsa direk anlar test verirdim kanamadan kaynaklı olmuş
Prettywoman123 Zeyneppp16 Allah Allah ya benimde oldu mantar tedavisi gördüm çok fazla tahriş olunca oluyordu
Zeyneppp16 Prettywoman123 mantarla vajinal enfeksiyon farklı şeyler diye biliyorum yinede iki üç haftada bir kan testi verip baktırın bence önleminizi alın çünkü doktorlar düşünmüyor
baharhanimm Zeyneppp16 bende de hiç belirti yok 14.haftada kanamam oldu ondan sonra çamaşırım sürekli ıslak idrar kaçırma gibi amniyon sıvısı testi verdim negatif çıktı tedirgin ediyor ama yine de
Zeyneppp16 baharhanimm enfeksiyon değerinizede baktırın bu sürede iki haftada bir kan verip baktırın bence
baharhanimm Prettywoman123 kanamadan sonra progesteron fitil verdiler onu kullandıktan sonra oldu bu ıslaklık da başka hiçbir belirti yok kaşıntı yanma vs
qizcee_ b-bg iyiyim daha az geliyor hastanedeyim dinleniyorum doktor henuz bakmadi bakalim insallah toparlariz
qizcee_ Zeyneppp16 hastanede takipliyim kan ve idrar verdim suan antibiyotik veriyolar gunde 4 doz yarin yine vericeklermis bakalim bebegim bana tutunsun diye dua ediyorum
ruveyda_34 qizcee_ çok geçmiş olsun Rabbim sağlıkla ve vaktinde çocuğunuzu kucagınıza almanızı nasıp etsın havuc suyu ve bol su ıcın faydası varmıs su azlığı olanlarda
Zeyneppp16 qizcee_ rabbim inşallah yardımcın olsun canım senden bari mutlu güzel haberler alalım. Okadar çok dua ediyorum ki bunlari yaşayana bari birimizin yüzü gülsün. Banada aynı şeyleri uyguladılar rabbim nasip etmedi kapanmadı kesem