Demedo Ben gidiyorum çok memnunum. Her şeyi açıklıyor öncesi, sonrası ve çok kibarlar. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Her muayenede de ultrason kağıdı veriyor doktorum.
Naaagihannnn Asilkaselg hangi doktora gidiosun ben 7 aydir osman sertac beye gidiorum resmen ozel klinigine gitmis gbi ilgilenio. Ve ultrason kagidi da verio 34 haftadan beride nst ye basladi
Asilkaselg Naaagihannnn meral hanıma aldım randevu bende dediğiniz doktoru biri daha söyledi onada alıp şansımı deneyeyim o zaman
Demedo Zeynep Hanım’a gidiyorum çok güler yüzlü ve özenli davranıyor. Özel mi devlet mi diye düşünüyordum bir denemek istedim. Memnun kalınca devam ettim tuzlada @Asilkaselg
Asilkaselg Demedo benim şansıma doktor randevu saatimde operasyona gitti başka doktor ilgilendi o doktordan da memnun kalamadım🥹
Tugcev Asilkaselg ben iki kere gittim Tuzla’ya. İkisinde de ultroson çıktısı verdi. Evet bebek gözüküyor mu diye sorarsanız gözükmüyor 😂 ama dakikasında girdim içeri, yatıp kalkarken bile tutuyor beni doktor farkı büyük ihtimalle
umrumdadegil Asilkaselg hiç bir zaman böyle bir problem yaşamadım çok şaşırdım böyle bir sorunla karşılaşmana doktor iyi değildi muhtemelen