Biricigim2 Kızlar bana düdüklü tencere kullanmak için lütfen cesaret verin ve hangi markayı kullanıyorsunuz? Dün yengem yemek yapmıştı kemikli et lokum gibi pişmişti ben normal tencerede saatlerce haşlıyorum yine de olmuyor bıktım artık 😂
Betul-97 Biricigim2 Düdüklüden korkuyorum küçükken patlatıyordum az kalsın travma sebebim😅😅 Annem fissler vitavit aldı çeyizim için kullanıyorum hemen pişiriyor ve asla patlama durumu yok. Buhar durumuna göre yeşil, sarı, kırmızı oluyor memnunum
mavi_anne23 Biricigim2 klasik düdüklü tencere kullanıyorum. max yazısı oluyor o çizgiyi geçmezsen bişey olmaz
Hulo2105 Biricigim2 valla ben çeyize almamıştım bi gün lazım oldu gittim karacaya anne usulü normal klasik düdüklü aldım hatta en ucuzunu aldım 3 sene oldu hala kullanıyorum
huzunluponcik Biricigim2 al bendinde o kadar beni. Düdüklüm var klips li olanlardan ama korkuyorum iste😁 geçen eşim işten 6 da geldi kuru fasulye koydu 30 dk da pisti ne güzel ama bende cesaret yok
Biricigim2 Dfnsyn 10 dk mucize gibi yaa 🫣 kaç litre olanı kullanıyorsunuz birde onlar patlamama garantiliymiş sanırım
Biricigim2 Betul-97 bende öyle korkuyorum ki komşunun ki patlamıştı 😂 fissler pahalı ama garantili olduğu için değer sanırım fiyatına
Biricigim2 huzunluponcik evet ya bende korkumu yenmek istiyorum artık en azından bi kaç kez alışana kadar yanımda biri varken kullanırım
Hulo2105 huzunluponcik az su koymacaksın ya da max yazısını geçmeyeceksin. Mesela et yemeği yaptın çok su koymaz az koy kontrollü git 10-15 dk sonra aç bak su azsa eklersin azcık daha. Ben hep 1 kere açıp su kontrolü yaparım bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım her akşam mısır haşlıyorum mis gibi.
Betul-97 Biricigim2 Bende nasıl korkuyorum taşmaya filan başladı yaklaşamadım evi ayağa kaldırmıştım her yerde batmıştı😅😅 Annem 2019′da aldı set içinde de aparatları var o zaman 2.500 ya da 4.500 gibi bir şeydi anneme bir konuşmuştuk babamla o paraya düdüklü mü alınır vs diye şimdi memnunum 🤭🤭
basakc36 Biricigim2 Kullanmıyorum kullanmamda hiç güven vermiyorlar bana 😂😂 Yemeği hızlı pişirdiğindenmidir nedir yemeklerin tadı daha farklı geliyor 🙄
Biricigim2 basakc36 valla normal yemek pişirmekten ziyade et ve fasülye nohut mısır haşlamak için istiyorum Antep’te yemekler genelde kemikli et ve nohutlu oluyor 😂
Annecik02 Biricigim2 ben Schafer marka kullanıyorum biri 5 lt diğeri 8 lt iki tane hem tencere olarak kullanılıyor hemde düdüklü tencere olarak kullanılıyor 2017 den beri kullanıyorum çok memnunum
prens_prenses_annesi Biricigim2 klasik duduklu tencere kullaniyorum max yazisi cizgisi oluyo orayi grcmeyecek sekilde su koymalisin dudugu vr o duduk hep inik olucak kaynayincada altini kisicaksin ocaktan indirdindede hemen acmiycaksin agzini
Biricigim2 prens_prenses_annesi aynen tabi hemen açılmaz anacığım hep düdüklü kullanırdı kullanmayı biliyorum da işte cesaret lazım 😅
deryaa_milena Biricigim2 ne alırsanız alın emsanın 2li düdüklü tencere setini almayın hiç kullanamadım ben lastiği gevşedi ve ilk kullanımdan beri aşırı gürültülü pişiyor sanki patlayacak gibi bir de dışına köpük püskürtüyo boşa para vermişim. Karaca tencereler de hiç kaliteli değil alırken çok araştırın derim
Biricigim2 deryaa_milena söylediğin iyi oldu canım emsan 2 li Trendyol favorilerime eklemiştim vazgeçtim şu an