Sibelemre Ya ben 29 haftalik oldum bastan beri hep ozele gittim ve doğumumu devlette yapmak istiyorum çünkü özel 4 milyar istiyo konyada bildiğiniz devlet hastanesi ve doktor varsa lütfen yazar misiniz
ebrarmom08 Sibelemre 15 temmuz hastanesindr doğum hanede tandgm bi ablam var bülent şimşeği onerdi kadin doktorlardan bile iyi dedi.
Sibelemre Dilay06 medikana ya gittim sordum 2 hafta önce benim sigortam filan yok o yüzden çok yüksek geliyo bana
Kurall Sibelemre evet canım benim var ama analık sigortası diye bi sigorta var tam detaylı bilmiyorum ama ssk gidersen yardımcı olurlar benim arkadaşımın da yoktu o yaptırdı aylık 60 TL ödüyorsunuz faydalaniyorsun bı araştır istersen
Sibelemre Dilay06 evet o yüzden maddi durumumun da el vermiyo devlet e gitmeyi düşünüyorum ama konyanın yabancisiyim bilmiyorum ıyi mi kötü mü devletler
Shrrife Bet0142 evet yeni doğan yoğun bakımı var. Her gece nöbetçi uzman kadın doğumcu ve pediatri doktoru var
Bet0142 Sibelemre ha anladım canım dedim niye o kadar yüksek medicanaya gitme zaten sigortası olanlar için bile pahalı acıkcası gunumuz şartlarında maddi açıdan kendımızıde düşünmek zorundayız
Cerenerb Sibelemre özel canım Ama benimde sigorta Yok Muayene için 90 veriyorum tahliller için 45 Doğumda galiba 1700 civarıydı