7bebekk Kelebekk_ benimde 14 temmuzda olmam gerekiyordu, testlerim negatif çıkıyor anlamadım neden bu kadar gecikti 🤷🏻♀️
myangelson Kelebekk_ varmış bende yeni öğrendim sayılır bugün 6+0 olduk doktorun verdiği haftaya göre
myangelson Kelebekk_ hayır keseyi görmüş ama kalp atışı için erken daha. 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi. Önceki hamileliğimde de kalp atışını 7. Haftada görmüştük
myangelson Kelebekk_ inşallah Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin 🤲🏻 sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🧡
Beybyi Kelebekk_ ben rgl e 7 gün kala öğrendim 6 gün kala kan verdim orda da pozitif ti pazartesi hastaneye gidicem muhtemelen daha çok yenidir 3 haftalik olabilir
Papatyacicegi Kelebekk_ tebriklerrrrr ❤️💋👏 Allah sağa Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️❤️🥰hamişlerin duası kabul Muş 22 temmuzda kan vermeye gideceğim banada dua eder misin?
Kelebekk_ Papatyacicegi teşekkürler 🌸 ederim tabi canım dualarım tüm bebek isteyenlere. Rabbim herkesin gönlüne göre versin
myangelson MelodyFairy evet hamileymisim ben şok olduk 🥲 o kadar ağır falan kaldırdım çelik kapı falan kaldırdım bir de 🙄😂😂🤦🏻♀️🤦🏻♀️