Zarifokur Kelebekk_ aaaa tebrik ederim . Kucağına hayırlısıyla sağlıkla alırsın inşallah. Bana da dua eder mısın ?
babygirl01 Kelebekk_ hayırlı olsun tebrikler. Benim de bugün gecikmenin 5.günü dün kaset yaptım çıkmadı. Albi diye bi markaydı. Bu yaptığınız erken gebelik dimi?
Kayra48 Kelebekk_ benimde son adet 15 temmuzda olmam gerekiyordu ama hamile olduğumu öğrendim ☺️ betan kaç çıktı
Kelebekk_ Zarifokur teşekkür ederim canım 🌸 Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
babygirl01 babygirl01 çok stres oldum ya acaba var mı yok mu meraktan ölcem olsa kasette çıkardı diyorum bi yandan off 🥲 15 temmuzda olmam gerekiyordu
Kelebekk_ babygirl01 benim de 15 Temmuz’da olmam gerekiyordu bugüne kadar hiç test yapmadım negatif görmekten korktuğum için. gebeliğede hiç ihtimal vermedim çünkü regl olacakmış gibi ağrım vardı ben regl bekliyordm
babygirl01 Kelebekk_ bende korkuyordum negatif görürüm yine diye, dün kardeşimin zoruyla yaptım. Onda da bişey çıkmadı zaten.🥲hayırlısı olsun ya bu kadar gecikmezdi bakalım bekleyip göreceğim
7bebekk Kelebekk_ benimde 14 temmuzda olmam gerekiyordu, testlerim negatif çıkıyor anlamadım neden bu kadar gecikti 🤷🏻♀️
babygirl01 Kelebekk_ sanmıyorum geç döllenme olduğunu 2 Temmuz son ilişkim, sonra memlekete geldim eşim yok yanımda 🥲
Kelebekk_ Kayra48 gebelik testini ben daha bu sabah yaptım canm henüz beta baktırmadm. Senin beta kaç?