Songul211 mamyme ilk önce Rabbim bebeğinizi size bağışlasın maşallah bende normal doğum istiyorum Rabbim isteyen herkese en hayırlısı dan ve bir avazda kurtarsın
Munevver_kaplan_33 mamyme Massallah siz kurtuldunuz benim de ikinci gebeligim normal doğum isitoyrum bu epidural dediğiniz tarzda ama bu epiduralde gördüğüm çoğu yorumda ağrı olmadığı için ıkınma hissi de gelmediği için doğum zamanı zor oluyor dediler öyle bir sorun olmadı demi ıkın dediklerinde güçlü ikinabildiniz mi
1kedi1bebe mamyme 2. Doğumum olacak ilkinde o çıkış evresi beni mahvetti kabusum oldu, epidural düşünüyorum ama o zaman da bebeği itemezsin hissedemeyeceğin için diyorlar. İtme kısmında nasıl oluyor biraz açma şansınız var mı🥹🙈 bebişiniz sağlıkla büyüsünn
mamyme 1kedi1bebe epidural alınca bajina kısmınız evet hiss edilmiyor ama hafif karın agrısı gibi bir agrı geliyor sancı olduğunda . O zaman da ittiriyorsunuz ( affedersiniz sanki kabız olmuşsunuz gibi) zaten dr da söylüyor size it ve ya şimdi dur diye
birmeleginannesi_ mamyme ay ne güzel tam gelmesini istediğim zamanlar 🥹🥹 gelmesi için bişey yaptın mı canım sancinin nişanın suyunun 🥹🤭
mamyme birmeleginannesi_ kusura bakmayın mesajınızı şimdi görüyorum , ben çok hurma yerdim , birde yürüyüş 15 dk bile olsa yürümek cidden iyi geliyor
Lumlum mamyme hayırlı olsun bebeğinizi güzelliklerle büyütün ♥️ hangi appi kullanıyorsunuz merak ettim bir de pda nedir 🥰 bu arada yorumları okumadan yazmıştım okuyunca yazdığınızı gördüm yorumu düzelteyim dedim 🥰🥰
mamyme Heraaltn selam kusura bakmayin bir süredir foruma bakamiyordum, yok bebeği itme ile ilgili sorun yaşamadım. Çünkü çok hafif bir karın agrısı hiss oluyordu sancı geldiğinde . Ve birde zaten doktorlar it yada dur bekle diyorlar size