cLearQueen Glsnerbss Allah bagislasın canım… erken dogum bekliyo muydunuz? Kac kilo dunyaya geldi bebis… hicbisey olmaz merak etme toparlanır cabucak
Glsnerbss cLearQueen Maalesef ki erken doğum riskim yoktu bianda geliverdi sancım bizde anlamadık asla yalancı sancım falanda olmadı öncesinde,2165 gram doğru çok küçük ama dualarınızla atlatıcz inşallah dualarınıza muhtacım lütfen 🙏 🥹
huysuz__ Glsnerbss benim oğlum 32 haftaya uyumlu doğmuştu 2 kilo, 1 hafta durduk küvezde, Allahın izniyle yavrunuz da çok bekletmeyecek sizi, biz duamızı edelim ❤️
Ebks Glsnerbss canım kendini sıkıntıya sokma gününde doğurup 2.5 kilo doğuruyor çoğu insan kilosu da gayet iyi haftası da 29 da da doğuran var çok şükür bebekleri sağlıklı bir şey olmaz allahın izniyle bebeğini sağ Salim kucağına alırsın korkma
Annecik02 Glsnerbss rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına alıp evine dönmeyi nasip etsin kuzum korkma kilosu iyiymiş çok da küçük değil benim yengen 1300 Gr doğurdu el kadardı… benim kızım 39+3 de doğdu ama minicikti 2600 Gr dı ama minicikti çok çok küçüktu kuveze falan almadılar ama seninki de hemen toparlar bak gör doktor 100gr daha az doğsa prematüre bebek diye geçerdi kayıtlara dedi 🤣 2500 aşağısı öyle geçiyormuş.. hiç korkma sen bol bol dua et sütun kesilmesin üzülme Allah’ım kucağını dolu etsin inşallah
Glseren_1239353 Kızlar akşamdan beri çok kötü adet sancılarım gidip geliyor ama çok kötü duruyor birkaç saniye sonra tekrar geliyor çok kötüyüm lütfen yardımcı olur musunuz 39 haftalık hamileyim
Babyycutee Glseren_1239353 bunu buraya yazacağınıza bence bi hastaneye gidin burda size nasıl yardımcı olabilirler ki ne diyim rahatlayacaksınız yanlış anlamayın ama bu durumda en mantıklı şey ya doktorunuzu aramak yada acile gitmek buradakiler sizi görüp yardımcı olamaz ki
Glseren_1239353 Babyycutee hastaneye gitsem de sanmam birşey yapsınlar geri gönderecekler ondan gitmiyorum yine de bakalım bir çok teşekkür ederim canım 🙏
Naimedamlagirgec Glsnerbss çok geçmiş olsun canım hiç üzülme benimde 34+4 de 2650 Gr oldu oğlum 21 gün küvezde kaldı çok zordu evet ama şimdi çok şükür 4 aylık olduk bile prematüre bebekler kendini çok hızlı toparlıyor bu süreçte kendinizi üzmeyin hayırlı olsun tekrardan bebeşiniz🤗
Medos123 Glsnerbss bende 34 haftalık ikizlerime doğum yaptım birisi 10 gün birisi 16 gün kaldı. Birinin kalbinde sıkıntı vardı ve enfeksiyon kapmıştı diğerinin böbreklerinde büyüme vardı 5 in altında olması gerekirken 12 çıkıyordu büyüklüğü. Şimdi 5 aylıklar ve çok sağlıklılar. Hiç korkmayın Allah’ın izniyle iyi olur inşallah 🤲🏻 Allahım sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🏻🫶🏼
Glseren_1239353 Kaderozy amin inşallah Allah razı olsun canım benim Allah hepinizi bir sancıda kurtarsın