Dilek_04 Mikrofon0 Son 49 👼🏻 az kaldı miniğimle kavuşmaya 🥰 Rabbim hepimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
Oyku60 Mikrofon0 benimde son 35 kaldı canım havalardan çok terliyorum uykular haram ara ara ağrılarım oluyor senin nasıl canım🤗
sariniz13 Mikrofon0 taze lohusa olarak nacizane birşey söylicem aşkım memenin ucu yoksa lütfen şimdiden çıkar yoksa çok büyük zorlukk
Mikrofon0 Oyku60 eğilmek de çok zorlanıyorum artık bir de. Yatakta dönerken sıcaklar perişan ediyor inşallah hızlı bir şekilde geçer sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız 🌸☺️
Mikrofon0 sariniz13 Afrasevde ayyy çok az kalmış sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah 🌸🥳
sariniz13 Dilek_04 ben ona inanmıyorum günde bi kaç dakika ucunu tutup çekin hiçte birşey olmaz ben yapmadığıma pişmanım
mor_menekse Mikrofon0 son 6 gün Allah’ın izniyle . Sabah doktora gitcez belki daha erken bile olabiljry1 hafta önce hafif sancılarım çıkmıştı. Bu sıcaklar beni mahvetti gün sayıyorum artık 😭
Mikrofon0 mor_menekse sıcaklar çok Zor ya erken olmasa ben bile doğumu başlatmak için bir şeyler yapmayı düşünüyorum ama erken daha iki üç hafta daha dayanayım 😅
Gulsh61 Mikrofon0 benim de son 23 ama hareketlerinde bir azalma hissediyorum karnım çok kasılıyor böyle sanki bir yerde top gibi toplanıyor bebek pazartesi günü NST‘ye gireceğim çarşamba günü Sancım çıkmamıştı
Mikrofon0 Gulsh61 bende az hissediyorum doktorum normal dedi artık içeride yer azaldığı için ama sen yine de takip et dedi dün günde 10 defa bile sayamadim çok hafif ayak hareketleri var sadece bugün gideceğim tekrar soracağım bakalım ☺️
Gulay_93 Gulsh61 sabahları ve akşamları haraketli öğle saatlerinde çok haraketini hissetmiyorum ama öncekilerin göre az tabiki az kaldı doğuma inşallah Bi an önce sağlıkla kavuşuruz