3_oglan_annesi Birbebekk anladım tek bir sorum kaldı 🤭 bu dikme olayı yapistrma mi yoksa bildigimz iple komple dikiyolar mi
3_oglan_annesi Birbebekk kuzenim yaptı da ona komple dikiş yapmışlar doktra gidip sokmuş sasirdm öle diyince teşekkür ederim 🤗 cewaplr icin
Birbebekk 3_oglan_annesi rica ederim cnm hastane olsun ameliyat esnası olsun çok ilgililer tavsiye ederim ☺️
ozlem_2727 Birbebekk merhabalar perinatoloji takipli olma sebebiniz neydi acaba özür dileyerek soruyorum
3_oglan_annesi Birbebekk aynen herks memnun bnde hamile kaldgmdan beridir hep oraya gidiyrm aksi durum olmasa orada doğum olacak inşallah sizede çok geçmiş olsun ☺️
Birbebekk Zuleyha_18 yani bende iki tane kanlı sonra vardı ve rahimde balon tampon felan ondan takip altında kaldım iki gün öncesinden yatirildim zaten hastaneye herkesin riski farklı siz neyden takiplisiniz perinatolojide
teacherandmom_ Msydn6 Geçmiş olsun ve hayırlı olsun☺️ Çocuklarınızın yaş aralığı nedir acaba? Ben de 3. sezeryanımı olacağım da
Esra_metehan34 seher-18 evet canım bende orda yaptım 7 gün önce hemşire ameliyathaneye gitmeden 15 dk önce falan gelip odada takıyor önlüğünü falan giyip bekliyosun ya o arada takıyor
eylemm09 Msydn6 neden bayağı acılı bir süreçti acaba bu arada çok geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah