Msydn6 Sonunda Bugün sabah yatışım oldu doğum yaptım şükür ama baya acılı bi süreç yaşadım orta halli geçti diyebilirm inşAllah herkes hayırla sağlıkla kurtulsun ..
Ebrulib Msydn6 merhaba bende 3. Sezeryanımı olacağım orada yumurtalıklarınızı bağlattınız mı? Bana sormuşlardı düşünüyormusunuz diye bir de neden sancılı geçti acaba bende korkuyorum biraz çünkü 🙈
Mom89_ Msydn6 hiç kontrole gitmedim acildem bakarlar mı bana acaba? Birde ilk gebeliğim esenelere gititm rezillikti alttan baktı çatım dar direk sezeryan dedi migrenim tuttu çıkışımı istedim direk 49 haftalıgım
Esra_metehan34 seher-18 evet canım bende orda yaptım 7 gün önce hemşire ameliyathaneye gitmeden 15 dk önce falan gelip odada takıyor önlüğünü falan giyip bekliyosun ya o arada takıyor
Birbebekk Msydn6 selam cnm hayırlı.olsun bende geçen hafta doğum yaptım orda sen bebeği ertesi gün gotrdunmu hemen kontrole doğum raporu için
Birbebekk Zuleyha_18 normal sezeryanda iki gün diye biliyorum ben perinatoloji takipli sezeryan oldum fazla kaldim
3_oglan_annesi Birbebekk bişey sormak istiyorum hazırlanıp ameliyata girip ameliyat kapısında eş cocuk bekleyebiliyolarmi ameliyattan cikmani
ozlem_2727 Birbebekk merhabalar perinatoloji takipli olma sebebiniz neydi acaba özür dileyerek soruyorum
Birbebekk Zuleyha_18 yani bende iki tane kanlı sonra vardı ve rahimde balon tampon felan ondan takip altında kaldım iki gün öncesinden yatirildim zaten hastaneye herkesin riski farklı siz neyden takiplisiniz perinatolojide
3_oglan_annesi Birbebekk anladım e bebek sizden önce ameliyattan çıkınca babaya göstermediler mi odadami gosterdiler
Birbebekk 3_oglan_annesi hayır göstermediler anne odaya gelmeyene kadar bebek getirilmiyor daha sonra eşim odaya geldi gördü bebeği
3_oglan_annesi Birbebekk anladım tek bir sorum kaldı 🤭 bu dikme olayı yapistrma mi yoksa bildigimz iple komple dikiyolar mi