cLearQueen Aleyna48 ben orijinal parfum de kullaniyorum doldurma da kullanıyorum.. dp ve bargellodan cok memnunum tavsiye ederim.
M-Urass_Mom Ygmr01 Ben de 212 vip ini kullanıyorum 😂 Gece parfümü daha çok ama. Gündüzleri Estee Lauder’ın Modern Musk’ı var hanımeli/yasemin kokulu kesinlikle öneririm. Aşırı çiçeksi bir koku değil ama derin bir koku
Mrymne Aleyna48 baccarat kızlar özellikle esmer olanlara alsın aldırsın bargelloda da var muadili oda harika 💖
BetulMom Aleyna48 önceden amor amor kullanırdım o zaman çok sexy takılıyordum yakışıyordu.yaş ilerledikçe insanın koku zevki de değişiyormuş😂victoria’s secret bombshell ve dream angel.anne olduktan sonra en hafif olanları kullanıyorum
Derya7753 Aleyna48 vanilya kokusu seversen mad parfümden v 109 Eğer sevmezsende V 102 victore secter nigth öneririm kokuyu alan herkes adını soruyor
AycinGozuacik Bu parfümüde tavsiye ederim çiçeksi çok şık ve güzel bir koku ben bayılarak kullanıyorum. Birde ysl nin manifesto diye bir parfümü var bakabilirsiniz onada