denizleo09 Artık bargello duymak istemiyorum herkes aynı kokar oldu. Yaklaşık 15 senedir hep the body shop vanilya kullanırım muazzam kokuyor. Parfüm değil vücut spreyi
Meltemm21 Aleyna48 durumun el veriyorsa Lancome La Vie Est Belle böyle bir koku yok ilk hediye olarak geldi kullanmaya başladıktan sonra çevremde ki herkes soruyor
ozlemkksl gktgmom kalıcılığı çok gitti zara parfümlerin kolanya gibi oldu resmen , evidence kullanıyorum ben çok temiz bir koku tavsiye ederim kızlar
gktgmom ozlemkksl benim alerjim olduğu için çok kalan ve ağır kokuları kullanamıyorum o yüzden uçup gitmesi daha iyi ☺️
cLearQueen Aleyna48 sana tam da oyle bi parfüm onercem simdi… Maison Francis Kurkdjian Paris ‘Baccarat Rogue’ bak bunu kullan, seni ve kokunu kimse unutamaz o kadar da iddialıyım. Daha bildigim cok parfüm var ama bunun yeri ayrı… büyüleyici
nurseda11 Aleyna48 bargellonun 122 numarasını denediniz mi ben aldım geçerken soranlar oluyor hangi parfüm diye 🤣 ben çok çabuk sıkılıyorum amaaaa🥲🥲
cLearQueen Aleyna48 bargelloda dp’de falan bakabilirsin kuzum.. maddiyatin varsa orijinali 13 bin falan diye biliyorum
cLearQueen Aleyna48 ben orijinal parfum de kullaniyorum doldurma da kullanıyorum.. dp ve bargellodan cok memnunum tavsiye ederim.