Uzun0202 7bebekk belki geç dönlemiştir idrar testi yaptığımda negatif çıktı kan verdim 10 sonra pozitif çıktı doktora gitiğimde geç dönlemiş dedi
7bebekk Uzun0202 maalesef canım regl oldum 😞 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🤲🏻 biz isteyenlerede hayırlısıyla tez vakitte nasip etsin inşallah 🤲🏻
Elifelfelif latte35 ben döllendiği an anladım yumurta çatlayıp kanama gibi sıvı geldi adetten farklı planlıydı zaten sonra 1 hafta içinde test yaptım silik çıktı hemen kan verdim düşük değerde de olsa pozitifti
Annelikmghb latte35 adetim 2 gün gecince öğrendim belirti olarak goguslerde hassasiyet ağrı ve sanki reegli olacakmis gibi kasiklarda hafif ağrı oluyordu
anonimuye Reglden bir hafta önce mutlaka cenemde bir sivilce cıkardı cıkmayınca şüphelenip test yapmıstm 4 gün kala öğrendm😀😀😀 birde ayaklarıma inanılmaz ateş basıyodu geceleri kalkıp su tutuyodum normalde ayaklarm hep buz gibidir.
Lilaaaaaa latte35 9 gün kala hissettim 6 gün kala ovulasyon testi daha hassas ve sonuç daha erken veriyor diye elimde vardi öğrenmiştim ordan. Daha sonra erken gebelik testiyle de denedim silik cizgi çıktı. 2. Ayda da direk kese kalp herseyi bir göreyim diye hastaneye gitmistim