latte35 Reglden 4 gün önce negatif ama bel ağrısı yorgunluk kabızlık var. Bugün olmam gerekiyordu regl olmadım, sizce yarın yapsam çıkar mı ?
Pembesarelle2 latte35 3 Mart regl günümdü 4 Mart’ta bebişimi öğrendim 🌸 Halsizlik , uykusuzluk ve gerginlik duygu değişimlerim vardı
Seher_blk latte35 ben ilk hamileligimde adete 5 gün kala öğrendim , yorgunluk koku hassasiyeti bel ve kasık ağrısı kabızlık vardı
Tutaste_ latte35 4 haftalıkken kasıklarım cok ağırıyodu korktum doktora gidedemedim 😀gittiğimde 6haftalıktı
Uzun0202 latte35 benim reglim 10 gün geçikti Sonra yaptım beta hcg 4743 çıktı 5+5 günlüken kan testinde öğrendim yerinde olsam biraz bekle ondan sonra kan testi ver
7bebekk Uzun0202 merhaba, gebelik testi yaptınız mı benim de 6 gün gecikti fakat testlerim negatif çıkıyor. Normalde adet döngüm 30, 2 gün geciktiği oluyor arada . İlk defa bu kadar gecikti ama testler negatif anlamadım benim durumumda olan var mı?
Elifko latte35 5.ci gününde öğrendim :) test yaptım çift çizgi çıktı aşırı koku alıyordum ilk belirti hala alıyorum 10 günlük şuan :)
Gzma Tahmini adet tarihime 5 gün kala öğrendim içime doğdu ve gittim kan testi yaptırdım hiç bir belirtim yoktu
aksakallardan latte35 canım adet belirtileriyle erken gebelik belirtileri aynıdir çünkü. Bir de psikolojik olabilir
Uzun0202 7bebekk belki geç dönlemiştir idrar testi yaptığımda negatif çıktı kan verdim 10 sonra pozitif çıktı doktora gitiğimde geç dönlemiş dedi
elif475475 latte35 adete 4 gün kala kan verdim pozitif çıktı benim ama o testler hep negatif çıkıyordu
06Canan latte35 ilk gebeliğimde 6 mayısta regl olmam gerekiyordu olmadım 15 gün sonra test yaptm çıktı dra gittim 6 haftalıktı ikincimde istiyodum zaten 24 Kasım son adet tarihimdi sonraki ay olmadım test verdim 7 haftalık olmuştu rabbim isteyen herkese nasip etsin