turkan403 newmamm gerçekten uçmuş fiyatları 3gebelik 3 sezeryan ne kadardir Allah bilir Allah yardımcımiz olsun
newmamm turkan403 tüm hastaneler birbiriyle yarışıyor sanki para konusunda ama medical daha ucuz liv en pahalısı şu an
turkan403 newmamm Medical muayenesi ne kadar ben devlete gidiyorum ama randevu bulmak imkansz sadece keseyi gördük ilgi alâka hcbisi demiyolar şu gün gel diye ne zaman geliym diye ben sordum bir ay dedik ya diyo🤦
ercankorcak Medikal cağdas bey 21.500 dedi inşallah 1 aya kadar pahalanmaz herşey içinde oda süsleme dahil ilk dogumumu cağdas bey yaptı çok iyi bir doktor tavsiye ederim.
turkan403 ercankorcak daha yeniyiz 7haftaligz blmyim Benm bildim sayı yükselirse sezeryan fiyatı da artiyo
ercankorcak ercankorcak Ağustosun 26 günü filan sezaryan olabilirim sizinkine daha var fiyat artışı olur evet.
alyamm_33 Cansu3463 bossan sezeryan 19bin muayene 1.100 undirnde yapiyolar bu hafta nasipse doğum yapicam
alyamm_33 Cansu3463 teşekkür ederim Murat yatman o kadar sabırlı güler yüzlü ki her gittimde ilgisi muhtesem renklli ultrasonla bakiyo bide
alyamm_33 Cansu3463 tabiki eder kuzenim de 34 haftalık geldi kaçıncı doğum sizin adımı verin baya ilgilenir sizinle bende yarın sezeryan günü almaya gidecegim