Fikriye001 Mecvll kız geçiyor en başından beri eşimde kız istiyor çok ama hayırlısı olsun hakkımızda ayrıntılı ultrason u bekliyorum bi Ümit orda belli olur diye 😊
cansu0701 31+4de gitmistim 2.220gram 43 cmdi oģlusum bakalim haftaya yine kontrolum var ne dicek doktorumuz
hilal3331 031965 [bilinmeyen] benm bebegime de ayni seyi soyledi doktor zayif olacak die ama surekli bir neden ve sorun ariyor . sizin doktorunuz bir yorum yaptimi acaba
031965 hilal3331 yok benimki normal diyo kilosu boyu için zayıf olur demedi ben sordum zayıf mı olur sizce diye yok dedi. Ama burda yazanlarınki gibi de kilolu değil hiç o yüzden ben de bilemiyorum
Mecvll Fikriye001 inşaAllah olur benimde kız geçiyordu hatta kessin kız dedim ama erkekmiş ama olsun ikiside evlat şimdiden çok seviliyorlar siİnde öyle olabilir:)
Ozy BuseBulutluzcan benim karnimda sanki fazla cikmadi yada bana öyle geliyor ama galiba karinla bebegin kilosunu alakasi yok bide minyon zayif birisiyim zaten bebegimde iri yari olmaz 😁😁
Ozy BuseBulutluzcan ya bisey daha soracam bende arasira adet olcakmisim gibi bir his geliyo sendede bu haftalarda oluyormu bende 31 haftaya girdim bazende karnimin bir tarafi baya sertlesiyor normalmi acaba
sonsuzmasalim Htctsbk sabahlari bol proteinli yapiyorum kahvaltimi. yumurtayi peyniri sütü falan eksiltmiyorum. onun disinda normal seyler yiyorum illa sundan bundan yiyimde kilo alsin dedigim bir sey yok