Mecvll Fikriye001 bu arada bişi daha unutmadan söylim cinsiyetini öğrenmeye gittiğin vakit bi çikolata ve meyve suyu iç muhakak görünür inş gösterir bebiş:)
Fikriye001 Mecvll neler denemedik ki 🤦♀️ İnan ne bitter çikolata ne normal çıkolata ne meyve suyu ne idrara sıkışık girme ne de başka bişe ne deneyip girsek de yok inatçı keçim ısrarlı göstermemekte 😊
MerveSglk95 [bilinmeyen] bizimkide öyle zayıf neyse dogdukdan sonra kılo alırlar artık saglıklı sıhatle gelsinler de 😌
Dugus1996 [bilinmeyen] bize eşime baktı bana baktı uzun boylu zayıf bi kız olucak dedi. Ikimizde uzun zayıf olduğumuz için 🤷♀️
Serpillina Bfhvcffesra canim bol bol meyve ve kaşar yedim yemek falan yiyemedim bir kasik yerdim bırakırdım ama bol bol kaşar yee
Bgun Ayazayaz galiba öyle göbek kısmından 2 hafta baş kısmından 1 hafta önde görünüyordu😊 boyuda 20 cm dedi doktor tabi boyu çok dikkate almıyorlar.
Ozy BuseBulutluzcan benim karnimda sanki fazla cikmadi yada bana öyle geliyor ama galiba karinla bebegin kilosunu alakasi yok bide minyon zayif birisiyim zaten bebegimde iri yari olmaz 😁😁