Fikriye001 Mecvll benimde ilk doktorum öyleydi 17. Haftaya kadar ne kilosu ne boyunu söylememişti çok sinir oluyordum değiştirdim şuan ki doktorum iyi gözüküyor bakalım söylüyor en azından konuşuyor belki sende değiştirince daha memnun olursun
031965 [bilinmeyen] ben de o kadar etten vitaminden kısmadan yiyorum aç kalmıyorum ama belki yapısaldır ben de çok minik doğmuşum yaşamaz demiş görenler. Midesi bulanıyomuş milletin bana bakınca ama annem diyo ki 2 aylık olduğunda o kadar kilo aldın ki nazardan korktuk. Gelişimi sağlığı iyi olsun yeter o yüzden zaten doğduktan sonra alır kiloyu. Ben de görünce üzülüyorum ama napalım iyi olsunlar yeter ki
hilal3331 031965 [bilinmeyen] benm bebegime de ayni seyi soyledi doktor zayif olacak die ama surekli bir neden ve sorun ariyor . sizin doktorunuz bir yorum yaptimi acaba
Svl06 [bilinmeyen] benimkinede zayif diyor doktor canim bosver saglikli olsunda suan 37+1 iz bizde 36+6 iken 2650 idi
Ayazayaz Bgun evet baya tombiş 😂benimki 17. Haftada 225 dedi 1 hafta önde dedi sizinki 2 haftamı önde acab ?
Bgun Ayazayaz galiba öyle göbek kısmından 2 hafta baş kısmından 1 hafta önde görünüyordu😊 boyuda 20 cm dedi doktor tabi boyu çok dikkate almıyorlar.
Fikriye001 Mecvll göstermiyor neler yapıyoruz ama yok inatçı bizim ki kararla açmıyor 😊😊 Sizin belli mi cinsiyet