Dileksah 28+6 da 1074 gramdık uzun boylu olcakmışız ama kilomuz iyiymiş haftamıza göre doktorumuz öyle söyledi
Ayazayaz Bgun evet baya tombiş 😂benimki 17. Haftada 225 dedi 1 hafta önde dedi sizinki 2 haftamı önde acab ?
Prenseskizim Mecvll benimki tup bebek olduğu için özel hastaneye gidiyorum her seferinde dinliyo canim
Sukran2001 Dugus1996 devlette sıra yok ya fakulte yada ozele gitcen fakultedede 122 tl ucret aliniyo gun veriyo bende oyle oldu
omerhalis Mecvll benim her gitmemde ben demeden bile her bilgiyi verdikten sonra buda kalp atislarimiz diyo bende memnunum evet degistir bencede doktor cok onemli canim
Fikriye001 Mecvll aslında dinletmesi lazım kendi dinlemeli yani bizde merak ediyoruz sonuçta minik kalplerimizi 💗
Mecvll Fikriye001 hiç bir şey demiyor çok sinir ediyor ne kilosu hakında bakıyo tamam diyor bi sıkıntı yok kesinlikle bu ay değiştirecem doktorumumu
Fikriye001 Mecvll benimde ilk doktorum öyleydi 17. Haftaya kadar ne kilosu ne boyunu söylememişti çok sinir oluyordum değiştirdim şuan ki doktorum iyi gözüküyor bakalım söylüyor en azından konuşuyor belki sende değiştirince daha memnun olursun